Bel fıtığı ile dogum

• Konbuyu başlatan Zeynep Asel.60
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep Asel.60 tarafından oluşturulan Bel fıtığı ile dogum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 497 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bel fıtığı ile dogum
Konbuyu başlatan Zeynep Asel.60
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeymaelisa
Z

Zeynep Asel.60

Guest
Bel ve boyun fitigim var doktorum sezeryan raporu da verebilir doktor dedi fıtığı olup da doğum yapanlar var mı nasıl doğum oluyor

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Bel ve boyun fitigim var doktorum sezeryan raporu da verebilir doktor dedi fıtığı olup da doğum yapanlar var mı nasıl doğum oluyor
Canım ben doğumdan önce bilmiyordum sonrasında öğrendim fıtık olduğumu ağrılarımı hamilelik ve sonrasında spinal anesteziye bağladım hep ama megerse fıtıkmış haberim yoktu sezeryan oldum ama plansızdı kolay oldu zorlanmadım

Z

Zeynep Asel.60

Guest
Fıtık var diye sezeryan oldunuz dimi çünkü araştırdım genelde normal doğum yaptırmiyorlarmis bende doktora gidicem bakalım ne diycek ortapedi
Canım ben doğumdan önce bilmiyordum sonrasında öğrendim fıtık olduğumu ağrılarımı hamilelik ve sonrasında spinal anesteziye bağladım hep ama megerse fıtıkmış haberim yoktu sezeryan oldum ama plansızdı kolay oldu zorlanmadım

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Fıtık var diye sezeryan oldunuz dimi çünkü araştırdım genelde normal doğum yaptırmiyorlarmis bende doktora gidicem bakalım ne diycek ortapedi
Yok kuzummm fıtık olduğunu bilmiyordum ben ama zor geçti hamilelik ve doğum sonrası ağrılarım çok siddetlendi belim çok tutuluyor oturup kalkamıyordum anesteziden dolayı sanıyordum sonra beyin cerrahisine gittim fıtık olduğunu öğrendim yani sezeryanım fıtık olduğu için değildi plansız sezeryan oldum ben bebeğin suyu kalmamıştı

Tüm sayfalar yüklendi.