Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 36. Haftaya girdim birkaç gündür bel ağrım sırtıma vuruyor bebekde aşşağı indi 2 hafta olacak sizce doğum çok mu yakın çatı ağrımda oluyor arada
Kızlar 36. Haftaya girdim birkaç gündür bel ağrım sırtıma vuruyor bebekde aşşağı indi 2 hafta olacak sizce doğum çok mu yakın çatı ağrımda oluyor arada
Aynı ben. 35 ten sonra her gün acaba mi stresine giriyorum işin icinden çıkamıyorum. Zor güç yatıyorum sabah oh bugunde geçti diyorum. Ev işleri yaptıkça kendimizi yoruyoruz o da dediğin agrilara sebep oluyor aslında. Çatı muayenesi de ben 38 . Haftaya geldim daha yapmadı. Yapacağım haftaya felanda demedi. İkinci doğum olunca ilkinde sorun olmadiysa rahat takılıyor Dr larda
Kuzum her gebelik bir olmuyor benimde ilk gebeliğim zor geçti ama şimdi ikinci gebeliğim ve çok rahat bir gebelik geçiriyorum hamile olduğum aklıma bile gelmiyor bazen ve ilk doğumum çok zor geçmişti ama inşallah bu daha rahat geçer