bel ve kuyruk sokumu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde meryelanil tarafından oluşturulan bel ve kuyruk sokumu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 980 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı bel ve kuyruk sokumu
Konbuyu başlatan meryelanil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Begüm😊

meryelanil

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar kizlar 26 haftalik hamileyim uzun oturdugumda yada uzandigimda kalmak cok zor oluyor belim kuyruk sokumum cok aciyor aranizda yasayan varmi neler yapiyorsunuz gecmesu icin

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Merhabalar kizlar 26 haftalik hamileyim uzun oturdugumda yada uzandigimda kalmak cok zor oluyor belim kuyruk sokumum cok aciyor aranizda yasayan varmi neler yapiyorsunuz gecmesu icin
Hamilelerin en az %60 ı aynı şikayeti yaşıyor canım 😥 bebiş büyüdükçe rahim büyüyor büyüyen rahim omurgayı düzleştiriyor bel sırt kopuyor ondan sonra bazen popoyada vuruyor ağrısı çok can sıkıcı 🥰

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
18 haftalığım benim de çok ağrıyor özellikle kalça kemiklerim bazen yürütmüyor beni sebebini anlayamadım bende

meryelanil

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelerin en az %60 ı aynı şikayeti yaşıyor canım 😥 bebiş büyüdükçe rahim büyüyor büyüyen rahim omurgayı düzleştiriyor bel sırt kopuyor ondan sonra bazen popoyada vuruyor ağrısı çok can sıkıcı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

18 haftalığım benim de çok ağrıyor özellikle kalça kemiklerim bazen yürütmüyor beni sebebini anlayamadım bende
Vallahi kadin olmak zor bebislerimiz icin hersye deger de azicik da adamlar cekseydi su agrilari 😁

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım o ağrılar artıyor gebelik haftası arttıkça ve bebek büyüdükçe. Yapabileceğin pek birşey yok. Sırt üstü uzanma elinden geldiğince, uzun süre aynı pozisyonda oturma,kalkarken birden kalkmaya çalışma yana dönerek falan kalkmaya çalış doğana kadar idare edeceksin canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏☺️

Tüm sayfalar yüklendi.