Nişanın gelmiş normal bir durum hemen doğum başlamaz zaten nst de sancın yok bebeğin durumu da iyiyse ameliyata almak istememiş sana suyun gelmesini bekle diye oyalamış canım asıl seni takip eden doktoruna git canım. Bu arada bebeğinin hareketlerini takip et. Günde 10 dan az olmamalı. Bir de merak ettiğim ikinci doğum sezeryan olacağı kesin bu haftaya kadar doktorun sana gün vermedi mi. Genelde 37-38 de alıyorlar ya37 haftaligim acile daha once alt kemik agrisi vajinal akinti vb sikayetler icin gitmistim nisan yada su gelisi oldugunda tekrar gelmemi solediler. İlk bebegim sezeryan oldu bu ikinci gebeligim buda sezeryan olucak. Bugun saat 3.30 gibi tuvalete gittigimde avuc ici kadar kahverengimsi koyu kirmizi birsey gelmis hemen acile gittim nisan oldugunu soledi alttan muayne etti 1 cm acikligim var basta yatis olcagini ve sezeryana alinacagimi soledi daha sonra nst ye bagladi sanci cikmadigi icin eve gonderdi suyun gelince gel dedi. Ben mi yanlis biliyorum seseryan olucak nisanim gelmis su gelisini beklemek zorundamiyiz yada sanciyi nisan gelmesi dogum baslamasi anlamina gelmiyormu neden yatirmaz ben hayret ettim.neyi bekliyorlar. Acaba hastanede yermi yok aklimda hep soru ya bebegime bisey olursa diye