Sorum var Ben şok

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zuleyha1 tarafından oluşturulan Ben şok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,239 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ben şok
Konbuyu başlatan Zuleyha1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
37 haftaligim acile daha once alt kemik agrisi vajinal akinti vb sikayetler icin gitmistim nisan yada su gelisi oldugunda tekrar gelmemi solediler. İlk bebegim sezeryan oldu bu ikinci gebeligim buda sezeryan olucak. Bugun saat 3.30 gibi tuvalete gittigimde avuc ici kadar kahverengimsi koyu kirmizi birsey gelmis hemen acile gittim nisan oldugunu soledi alttan muayne etti 1 cm acikligim var basta yatis olcagini ve sezeryana alinacagimi soledi daha sonra nst ye bagladi sanci cikmadigi icin eve gonderdi suyun gelince gel dedi. Ben mi yanlis biliyorum seseryan olucak nisanim gelmis su gelisini beklemek zorundamiyiz yada sanciyi nisan gelmesi dogum baslamasi anlamina gelmiyormu neden yatirmaz ben hayret ettim.neyi bekliyorlar. Acaba hastanede yermi yok aklimda hep soru ya bebegime bisey olursa diye
Nişanın gelmiş normal bir durum hemen doğum başlamaz zaten nst de sancın yok bebeğin durumu da iyiyse ameliyata almak istememiş sana suyun gelmesini bekle diye oyalamış canım asıl seni takip eden doktoruna git canım. Bu arada bebeğinin hareketlerini takip et. Günde 10 dan az olmamalı. Bir de merak ettiğim ikinci doğum sezeryan olacağı kesin bu haftaya kadar doktorun sana gün vermedi mi. Genelde 37-38 de alıyorlar ya

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
37 haftaligim acile daha once alt kemik agrisi vajinal akinti vb sikayetler icin gitmistim nisan yada su gelisi oldugunda tekrar gelmemi solediler. İlk bebegim sezeryan oldu bu ikinci gebeligim buda sezeryan olucak. Bugun saat 3.30 gibi tuvalete gittigimde avuc ici kadar kahverengimsi koyu kirmizi birsey gelmis hemen acile gittim nisan oldugunu soledi alttan muayne etti 1 cm acikligim var basta yatis olcagini ve sezeryana alinacagimi soledi daha sonra nst ye bagladi sanci cikmadigi icin eve gonderdi suyun gelince gel dedi. Ben mi yanlis biliyorum seseryan olucak nisanim gelmis su gelisini beklemek zorundamiyiz yada sanciyi nisan gelmesi dogum baslamasi anlamina gelmiyormu neden yatirmaz ben hayret ettim.neyi bekliyorlar. Acaba hastanede yermi yok aklimda hep soru ya bebegime bisey olursa diye
Kuzum nişan gelmesi doğumun başladığı anlamına gelmiyor doğuma az bir süre kaldığını gösteriyor.. suyun gelmediği sürece ve sancın olmadığı sürece bırak bebepin içeride kalsın 1 saat bile karnında dursa onun için avantaj

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Bende şaşırdım 🤔 sezeryanda beklemeye gerek yokki acaba hastane ilk çocuk mu zannediyor acaba ikinci gebeliğiniz olduğunu söyledinmi

Zuleyha1

Kayıtlı Üye
rank
Nişanın gelmiş normal bir durum hemen doğum başlamaz zaten nst de sancın yok bebeğin durumu da iyiyse ameliyata almak istememiş sana suyun gelmesini bekle diye oyalamış canım asıl seni takip eden doktoruna git canım. Bu arada bebeğinin hareketlerini takip et. Günde 10 dan az olmamalı. Bir de merak ettiğim ikinci doğum sezeryan olacağı kesin bu haftaya kadar doktorun sana gün vermedi mi. Genelde 37-38 de alıyorlar ya
Gunum verildi 2 eylulde alincak normalde fakat nisanim gelince acilden giris yaptim sonuc o sekilde oldu

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Gunum verildi 2 eylulde alincak normalde fakat nisanim gelince acilden giris yaptim sonuc o sekilde oldu
Sende haklısın canım ilk defa başına gelmişse acile gidersin tabi. Ordaki nöbetçi doktorlar biraz baştan savarlar böyle durumları. Nasıl olsa günü var daha diye ama suyun gelseydi o şekilde seni göndermezlerdi yapsalar bile suç yani

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Zaten sezeryan olacaksa neden suyun gelmesi beklenir ki.? Yani bende merak ettim şimdi,😀doktordan doktora değişiyor tabi,benimki hemen gel dedi
Doktor bebeğin birazdaha gelmişlesini istemiştir ve o arada suyu falan gelmesinden endişe de edip uyarıyordur ben öyle düşünüyorum

R

Raşide

Guest
Bende de oldu ikinci amilyat ta doğum sanci bekledim doğum sanci gelmeyene kadar amilyat alamayiz dedi bende şaşırmış tim ve doğum sancılarım sıklaştı gitim nts bağladi evet doğum sanci si bu dedi hemen amilyat aldılar ilk amilyat ikizlerimdi gün verdi oldum amilyat bunda neden böyle yaptı anlamadım 3 amilyat gün verdi amilyat oldum bende şok

Tüm sayfalar yüklendi.