Sorum var Ben şok

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zuleyha1 tarafından oluşturulan Ben şok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,238 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ben şok
Konbuyu başlatan Zuleyha1
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çiçek20

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
37 haftaligim acile daha once alt kemik agrisi vajinal akinti vb sikayetler icin gitmistim nisan yada su gelisi oldugunda tekrar gelmemi solediler. İlk bebegim sezeryan oldu bu ikinci gebeligim buda sezeryan olucak. Bugun saat 3.30 gibi tuvalete gittigimde avuc ici kadar kahverengimsi koyu kirmizi birsey gelmis hemen acile gittim nisan oldugunu soledi alttan muayne etti 1 cm acikligim var basta yatis olcagini ve sezeryana alinacagimi soledi daha sonra nst ye bagladi sanci cikmadigi icin eve gonderdi suyun gelince gel dedi. Ben mi yanlis biliyorum seseryan olucak nisanim gelmis su gelisini beklemek zorundamiyiz yada sanciyi nisan gelmesi dogum baslamasi anlamina gelmiyormu neden yatirmaz ben hayret ettim.neyi bekliyorlar. Acaba hastanede yermi yok aklimda hep soru ya bebegime bisey olursa diye
37+5 de sezeryan doğumum oldu ama ne su beklendi ne nişan doğuma almadan nstye bağladı sancıların başlamış dedi ama bende belirti yoktu. Aldılar bebeğimi. Senin işi anlayamadım valla canım

Çiçek20

Kayıtlı Üye
rank
Bende de oldu ikinci amilyat ta doğum sanci bekledim doğum sanci gelmeyene kadar amilyat alamayiz dedi bende şaşırmış tim ve doğum sancılarım sıklaştı gitim nts bağladi evet doğum sanci si bu dedi hemen amilyat aldılar ilk amilyat ikizlerimdi gün verdi oldum amilyat bunda neden böyle yaptı anlamadım 3 amilyat gün verdi amilyat oldum bende şok
Allah yardımcın olsun İnşaAllah kuzum 🤲🙏 hayırlı haberlerini bekliyoruz 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.