Beni bu kaynanam deli ediyor vala

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Beni bu kaynanam deli ediyor vala başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,042 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beni bu kaynanam deli ediyor vala
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Bugün randevum var arıyor daima gelemem de doktora de diyor bu kadın psikolojimi bozuyor sanki onun parasıyla gidiyorum ya
Ah çok birliklerinden başları ağrıyor onların bacım ya eskiyle kiyasliyorlar boşver sinir ettigine değmez kendini.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bugün randevum var arıyor daima gelemem de doktora de diyor bu kadın psikolojimi bozuyor sanki onun parasıyla gidiyorum ya
Sorsan iyiligine diyorum ben onun der son ayında yorulması diye diyorum der ne fenelar.ayy sibelll inşallah sezaryen gününden önce yaparsın doğumda denk gelmez kaynanan

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Allah akıl versin son haftalar gitmeyip ne zaman gidecen acaba
Mide bulantısı tuttu sinirden

Bac
Ah çok birliklerinden başları ağrıyor onların bacım ya eskiyle kiyasliyorlar boşver sinir ettigine değmez kendini.

Sorsan iyiligine diyorum ben onun der son ayında yorulması diye diyorum der ne fenelar.ayy sibelll inşallah sezaryen gününden önce yaparsın doğumda denk gelmez kaynanan
Acım artık midem bulanıyor

Bac

Acım artık midem bulanıyor

😄 Gelemem de mi😄😄
Hiç canını sıkma yakında bebeğini kucağına alacaksın.. Stres yokk lütfen 🙏 ☺️
Ayyy bunun derdinden beni şuan kusma tuttu

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Aramıza hoşgeldin kaynana dertlisi oğlunun parasını boşa harcatmiyor aklınca benim kaynanamda öyleydi doktora gidicem zaman 4 çocuk doğurdum doktor yüzü görmeden dogurudm gezmeye gidiyorsun otur oturdn yerde derdi

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Aramıza hoşgeldin kaynana dertlisi oğlunun parasını boşa harcatmiyor aklınca benim kaynanamda öyleydi doktora gidicem zaman 4 çocuk doğurdum doktor yüzü görmeden dogurudm gezmeye gidiyorsun otur oturdn yerde derdi
Eşime dedim yeter rrrr dedim adam korktu

Yüsracıkfatma

Kayıtlı Üye
rank
Ayy oyy.. benim eşim doğumda yanımda yoktum..kayınbabamlarla acil özelde sezeryan alındım..bebeğin kordonu çürümüş..bebeğim doğdu herşey yolunda hastaneden çıkarken eşim para bırakmıştı.veznede doğum parasını ben öderken 750 tlydi o zaman..kayınbabam ben bu parayla araba alırdım dedi..bu kadar para verilerle dedi..öyle iyi bi özelde değildi normalde 1500 falanda bizim ilçede ucuzdu..hastane yok bişey yok.sanki keyfimizden özelde doğurmuş gibi acil alındı bide bu lafları işittim ben.torunumuz kurtuldu demediler..bacım seninki laf mı 😅😅😅

Yüsracıkfatma

Kayıtlı Üye
rank
Ayy oyy.. benim eşim doğumda yanımda yoktum..kayınbabamlarla acil özelde sezeryan alındım..bebeğin kordonu çürümüş..bebeğim doğdu herşey yolunda hastaneden çıkarken eşim para bırakmıştı.veznede doğum parasını ben öderken 750 tlydi o zaman..kayınbabam ben bu parayla araba alırdım dedi..bu kadar para verilerle dedi..öyle iyi bi özelde değildi normalde 1500 falanda bizim ilçede ucuzdu..hastane yok bişey yok.sanki keyfimizden özelde doğurmuş gibi acil alındı bide bu lafları işittim ben.torunumuz kurtuldu demediler..bacım seninki laf mı 😅😅😅
O kadar zoruma gitti ki hiç unutamıyorum sezeryan dikişimle kendi annemin yanında kalınbabamın öyle konuşması...annem falan şok oldu..kimin parası ya kocamın parasıyla hesap veriyoruz töle tövbe..arabası yokmuş da araba alacakmış...şu loğusa kadına denir mi..daha neler yazsam roman olur

Tüm sayfalar yüklendi.