Beni bu kaynanam deli ediyor vala

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mamı Sibel tarafından oluşturulan Beni bu kaynanam deli ediyor vala başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,042 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beni bu kaynanam deli ediyor vala
Konbuyu başlatan Mamı Sibel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sinem&masal

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Bugün randevum var arıyor daima gelemem de doktora de diyor bu kadın psikolojimi bozuyor sanki onun parasıyla gidiyorum ya
Aaaaaaa sebep neden gidemeyecekmissin hey Allahım yarabim açma TLF
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eşime diyorum dogum yaptığım zaman anan gelmese diyor sezeryan gününü biliyor o 😬😬😬

Vala bazen lafları kaldıramıyorum zaten az kalmış zaten halim yok bide bu vır vır

Vala bazen lafları kaldıramıyorum zaten az kalmış zaten halim yok bide bu vır vır
Benimkide dünden beri diyo sen gününü biliyon soylemiyon Allah'ın işine de karışacak ben bilsem gününü neden söylemeyeyim ben senle gelirim kendisi 80 yaşında. Dedim napicam benimi giydirecen benimi tuvalete götürecen sen bana ne yapabilecen eee haklısın dedi sustu köye gidecek kontrole doktora geldi diyo sen gününü söylesen ben gitmem seni beklerim hususi soylemiyon 😡😡😡😡

Eşime diyorum dogum yaptığım zaman anan gelmese diyor sezeryan gününü biliyor o 😬😬😬

Benimkide dünden beri diyo sen gününü biliyon soylemiyon Allah'ın işine de karışacak ben bilsem gününü neden söylemeyeyim ben senle gelirim kendisi 80 yaşında. Dedim napicam benimi giydirecen benimi tuvalete götürecen sen bana ne yapabilecen eee haklısın dedi sustu köye gidecek kontrole doktora geldi diyo sen gününü söylesen ben gitmem seni beklerim hususi soylemiyon 😡😡😡😡

Son düzenleme:

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Mide bulantısı tuttu sinirden

Bac

Acım artık midem bulanıyor

Bac

Acım artık midem bulanıyor

Ayyy bunun derdinden beni şuan kusma tuttu
Sinir mideye vurdu

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Bugün randevum var arıyor daima gelemem de doktora de diyor bu kadın psikolojimi bozuyor sanki onun parasıyla gidiyorum ya
Gelemem doktora de ne demek Allah aşkına ya herşeye karismasalar biryerleri eksilir Allah'ım ya bütün kaynanalari derin kazanda kaynatasim var ya benim annemde bana çok iyi ama gelin annesine gittim bak annesine gidiyor diyo e bende sendeyim şuan sen benim anam deilmisin diyirum susuyor kaynana unvanı gekince insan huylu değiştiriyor ne anlamıyorum valla inşallah biz öyle olmayız

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kız sibos walla kaynananin tarafinda deqilim Allah bildiqi qibi yapsn ama 🤭 artık hersey el yakiyorya sende özele qidiyosun ondan dems olabilir ha haddinemi deqil herkezin kesesi kendine ama kendince iyi bisey yaptqini sanmış hiç karismayacksn senin paranla qidiyosa konusursun ama işte

Tüm sayfalar yüklendi.