Oglum olacak edim berslan koymak istiyor sizce nasıl bir ısım
A Alparslan💙 Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1,551 Konum İzmit 15 Ocak 2022 #2 Erkek annesi' Alıntı: Oglum olacak edim berslan koymak istiyor sizce nasıl bir ısım Genişletmek için tıkla ... İlk kez duydum değişik bir isim anlamına baktım savaşçı demekmiş ama hoş bir isim canım ben sevdim Alparslana yakın diye olabilir
Erkek annesi' Alıntı: Oglum olacak edim berslan koymak istiyor sizce nasıl bir ısım Genişletmek için tıkla ... İlk kez duydum değişik bir isim anlamına baktım savaşçı demekmiş ama hoş bir isim canım ben sevdim Alparslana yakın diye olabilir
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 15 Ocak 2022 #3 Erkek annesi' Alıntı: Oglum olacak edim berslan koymak istiyor sizce nasıl bir ısım Genişletmek için tıkla ... Değişik ilk defa duydum
Erkek annesi' Alıntı: Oglum olacak edim berslan koymak istiyor sizce nasıl bir ısım Genişletmek için tıkla ... Değişik ilk defa duydum
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 15 Ocak 2022 #4 Erkek annesi' Alıntı: Oglum olacak edim berslan koymak istiyor sizce nasıl bir ısım Genişletmek için tıkla ... Farkli canım
Erkek annesi' Alıntı: Oglum olacak edim berslan koymak istiyor sizce nasıl bir ısım Genişletmek için tıkla ... Farkli canım
M Melek001 Kayıtlı Üye Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 41 15 Ocak 2022 #5 Ben pek beğenmedim canım karar senin tabi
Hayall Kayıtlı Üye Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 399 15 Ocak 2022 #6 Erkek annesi' Alıntı: Oglum olacak edim berslan koymak istiyor sizce nasıl bir ısım Genişletmek için tıkla ... Bence hiç hos değil canım sondaki lan göz ardı edilmemeli
Erkek annesi' Alıntı: Oglum olacak edim berslan koymak istiyor sizce nasıl bir ısım Genişletmek için tıkla ... Bence hiç hos değil canım sondaki lan göz ardı edilmemeli
D Dogrucu geldi Guest 15 Ocak 2022 #7 Erkek annesi' Alıntı: Oglum olacak edim berslan koymak istiyor sizce nasıl bir ısım Genişletmek için tıkla ... Daha zorunu bulamadiniz mi?Hey Allahim ya insanlar ne sacmalayacagini sasirdi
Erkek annesi' Alıntı: Oglum olacak edim berslan koymak istiyor sizce nasıl bir ısım Genişletmek için tıkla ... Daha zorunu bulamadiniz mi?Hey Allahim ya insanlar ne sacmalayacagini sasirdi
E Ezgyldrrm Kayıtlı Üye Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 170 15 Ocak 2022 #8 Erkek annesi' Alıntı: Oglum olacak edim berslan koymak istiyor sizce nasıl bir ısım Genişletmek için tıkla ... Bence Barlas çok güzel, inşallah oğlumuzun adı olacak öneri gibi olabilir sizin için Allah bağışlasın
Erkek annesi' Alıntı: Oglum olacak edim berslan koymak istiyor sizce nasıl bir ısım Genişletmek için tıkla ... Bence Barlas çok güzel, inşallah oğlumuzun adı olacak öneri gibi olabilir sizin için Allah bağışlasın
B Bir can üç kalp 💙💙💙 Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 1,083 15 Ocak 2022 #9 Alparslan💙' Alıntı: İlk kez duydum değişik bir isim anlamına baktım savaşçı demekmiş ama hoş bir isim canım ben sevdim Alparslana yakın diye olabilir Genişletmek için tıkla ... bende ilk defa duydm vlla ismiyle yaşasın hepsi bizde 3.yü alparslan düşünüyorz bakalm
Alparslan💙' Alıntı: İlk kez duydum değişik bir isim anlamına baktım savaşçı demekmiş ama hoş bir isim canım ben sevdim Alparslana yakın diye olabilir Genişletmek için tıkla ... bende ilk defa duydm vlla ismiyle yaşasın hepsi bizde 3.yü alparslan düşünüyorz bakalm