Beta hcg 5.1 normalmi

• Konbuyu başlatan Atice hyuseyinova
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Atice hyuseyinova tarafından oluşturulan Beta hcg 5.1 normalmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,023 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Beta hcg 5.1 normalmi
Konbuyu başlatan Atice hyuseyinova
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sensey
A

Atice hyuseyinova

Guest
Transfer yaptilar 5 gunuk embriyo ile 6 gun sonra teste beta hcg hormonum 5.1 mij 3 gun sonra ine bakacaklar cok moralim bozuldu 10 olsaymij iyimi simfi hamilrmiyimfir bilemiyorum daha adetim gelmedi hormon cikarmi emen

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Transfer yaptilar 5 gunuk embriyo ile 6 gun sonra teste beta hcg hormonum 5.1 mij 3 gun sonra ine bakacaklar cok moralim bozuldu 10 olsaymij iyimi simfi hamilrmiyimfir bilemiyorum daha adetim gelmedi hormon cikarmi emen
Moralini bozma canım inşallah Allah gönlüne göre verir ve inşallah betahcg yükselir rabbim gönlünden geçeni yaşatsın sana 🤲🏻🥰

Atice

Kayıtlı Üye
rank
Moralini bozma canım inşallah Allah gönlüne göre verir ve inşallah betahcg yükselir rabbim gönlünden geçeni yaşatsın sana 🤲🏻🥰
Amin 3 gun sonrq 15 olmuj beta hcg aslinda 20 olmasi gerekiyormuj 3 kati
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sanmıyorum çünkü 10 " üstü olması gerek
3 gun sonrada 15 cikti ama inede sevinme dedilwr yavas ilerliyormuj normalde 20 olmasi gerekirmij

Sensey

Kayıtlı Üye
rank
Benimde ilk beta hcg sonucum 5.3 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar verdim 2 katına cıktı 2 gün arayla hep test verdim şuan 9 haftalik hamileyim yani sizinde olabilir asla ümidimizi kaybetmeyin içinizi ferah tutun🙏🙏😊

Tüm sayfalar yüklendi.