Adetime 6 gun var az önce doktordan geldik 6.8 çıktı sizce normalmi bu deger
O Ozlembzn Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 45 19 Şubat 2022 #1 Adetime 6 gun var az önce doktordan geldik 6.8 çıktı sizce normalmi bu deger
Sibelhasan53 Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 271 19 Şubat 2022 #2 Ozlembzn' Alıntı: Adetime 6 gun var az önce doktordan geldik 6.8 çıktı sizce normalmi bu deger Genişletmek için tıkla ... Bence normal 6 gün için siz adet gününüzde yine kan verin okde erkem vermeyin ki moralnz bozulmasn
Ozlembzn' Alıntı: Adetime 6 gun var az önce doktordan geldik 6.8 çıktı sizce normalmi bu deger Genişletmek için tıkla ... Bence normal 6 gün için siz adet gününüzde yine kan verin okde erkem vermeyin ki moralnz bozulmasn
O Ozlembzn Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 45 19 Şubat 2022 #3 Sibel09hasan' Alıntı: Bence normal 6 gün için siz adet gününüzde yine kan verin okde erkem vermeyin ki moralnz bozulmasn Genişletmek için tıkla ... Cok kasık ağrısı çekiyorum o yüzden bugün verdim ilk gebeligimde böyle bsey yaşamamıştım korktum
Sibel09hasan' Alıntı: Bence normal 6 gün için siz adet gününüzde yine kan verin okde erkem vermeyin ki moralnz bozulmasn Genişletmek için tıkla ... Cok kasık ağrısı çekiyorum o yüzden bugün verdim ilk gebeligimde böyle bsey yaşamamıştım korktum
Sibelhasan53 Kayıtlı Üye Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 271 19 Şubat 2022 #4 Ozlembzn' Alıntı: Cok kasık ağrısı çekiyorum o yüzden bugün verdim ilk gebeligimde böyle bsey yaşamamıştım korktum Genişletmek için tıkla ... Benimde 1 hafta once baslamsti acele etmein sabr edin gününz gecince kan verin yüksek cıkar inş
Ozlembzn' Alıntı: Cok kasık ağrısı çekiyorum o yüzden bugün verdim ilk gebeligimde böyle bsey yaşamamıştım korktum Genişletmek için tıkla ... Benimde 1 hafta once baslamsti acele etmein sabr edin gününz gecince kan verin yüksek cıkar inş
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,417 Konum Siirt 19 Şubat 2022 #5 Canım 1 hafta daha geçsin tekrar kan ver. Geç döllenme olabilir