Beta HCG degerim 11.36 çıktı ben hiç bir şey anlamadım yardımcı olur musunuz bana
K Kıvırcık Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 33 18 Nisan 2021 #1 Beta HCG degerim 11.36 çıktı ben hiç bir şey anlamadım yardımcı olur musunuz bana
C Catlover Guest 18 Nisan 2021 #2 Kıvırcık' Alıntı: Beta HCG degerim 11.36 çıktı ben hiç bir şey anlamadım yardımcı olur musunuz bana Genişletmek için tıkla ... 5 in üstü hamile olduğunuzu gösterir 2 gün sonra bir daha baktırın iki katına çıkarsa netleşir gebeliğiniz
Kıvırcık' Alıntı: Beta HCG degerim 11.36 çıktı ben hiç bir şey anlamadım yardımcı olur musunuz bana Genişletmek için tıkla ... 5 in üstü hamile olduğunuzu gösterir 2 gün sonra bir daha baktırın iki katına çıkarsa netleşir gebeliğiniz
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,717 18 Nisan 2021 #3 Kıvırcık' Alıntı: Beta HCG degerim 11.36 çıktı ben hiç bir şey anlamadım yardımcı olur musunuz bana Genişletmek için tıkla ... Bnmde 8.10 çkmştı cnm normal değerin
Kıvırcık' Alıntı: Beta HCG degerim 11.36 çıktı ben hiç bir şey anlamadım yardımcı olur musunuz bana Genişletmek için tıkla ... Bnmde 8.10 çkmştı cnm normal değerin
K Kıvırcık Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 33 18 Nisan 2021 #4 Acile gittik ağrım olduğu için kan testi verdim ama hiç bir aciklama yapmadılar ilk gebeligimde düşük yapmıştım
Acile gittik ağrım olduğu için kan testi verdim ama hiç bir aciklama yapmadılar ilk gebeligimde düşük yapmıştım
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,717 18 Nisan 2021 #5 Kıvırcık' Alıntı: Acile gittik ağrım olduğu için kan testi verdim ama hiç bir aciklama yapmadılar ilk gebeligimde düşük yapmıştım Genişletmek için tıkla ... Ağrı olblr cnm kanaman var mı
Kıvırcık' Alıntı: Acile gittik ağrım olduğu için kan testi verdim ama hiç bir aciklama yapmadılar ilk gebeligimde düşük yapmıştım Genişletmek için tıkla ... Ağrı olblr cnm kanaman var mı
K Kıvırcık Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 33 18 Nisan 2021 #6 Hayır kuzum kanamam yok adetim gecikti belki o yüzden ağrılarım vardır diye düşünüyorum
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,717 18 Nisan 2021 #7 Kıvırcık' Alıntı: Hayır kuzum kanamam yok adetim gecikti belki o yüzden ağrılarım vardır diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Aynn Bnde ağrıyla öğrendim hamile olduğumu
Kıvırcık' Alıntı: Hayır kuzum kanamam yok adetim gecikti belki o yüzden ağrılarım vardır diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Aynn Bnde ağrıyla öğrendim hamile olduğumu
K Kıvırcık Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 33 18 Nisan 2021 #8 İnşallah sağ Salim kucağınıza alirsiniz yavrunuzu
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,377 Konum Van 18 Nisan 2021 #9 Kıvırcık' Alıntı: Beta HCG degerim 11.36 çıktı ben hiç bir şey anlamadım yardımcı olur musunuz bana Genişletmek için tıkla ... Hmmm
Kıvırcık' Alıntı: Beta HCG degerim 11.36 çıktı ben hiç bir şey anlamadım yardımcı olur musunuz bana Genişletmek için tıkla ... Hmmm
K Kıvırcık Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 33 18 Nisan 2021 #10 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Hmmm Genişletmek için tıkla ... Bildiğiniz bişi mi var