Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlk öğrendiğim de 15 di 2 gün sonra test vermem söylendi 2 katına çıktığını öğrendim
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 16. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık avakado büyüklügünde.
Bacaklar daha gelişmiş ve bebeğin tekmeleri özellikle 2. gebeliği ve zayıf olanlarda hissedilebilir. 18-20 haftaya kadar bebek hareketleri hissedilmeyebilir. kafa daha kolay yukarı kalkar. Uterus simfiziz üstünden 4 parmak yukarıda hissedilir. bu
dönemde 3’lü veya 4’lü test yaptırılmalı (15-18 haftalar arası). Bebeğinizin boyu yaklaşık 17 cm ağırlıgı 110 gr
Kızlar hamileliğinizi öğrendiğiniz beta hCG değeriz kaçtı yükselmeleriniz nasıl oldu kaç günde ne kadar artması gerek küçük değerde hCG korkutmalı mı yoksa yükselir mı zamanla merak ediyorum size sormak istedim
Benimki daha çok küçük çok erken öğrendim ilk bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden bu ay çok silik te olsa çizgi görünce dün kan verdim 41 çıktı yarın bir daha vermeye gidicem inşallah herşey yolundadır
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende ilk gebeliğimi 1200 civarı öğrenmiştim adet gecikmesi vardı bir hafta daha sonra kalbi durdu bebeğimin 8 haftalıkken bu sefer adet gecikmesi olmadan gittim aceleci davrandım 41 çıkınca çok düşük gibi geldi korktum biraz daha çok küçük sanrm inşallah bu sefer sağlıcakla alırım kucağıma yarın tekrar kan vermeye gideyim ozaman
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin. Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr
Kızlar hamileliğinizi öğrendiğiniz beta hCG değeriz kaçtı yükselmeleriniz nasıl oldu kaç günde ne kadar artması gerek küçük değerde hCG korkutmalı mı yoksa yükselir mı zamanla merak ediyorum size sormak istedim