Merhaba kızlar ben reglime 3 gün kala kan tahlili verdim sonuç 4.3 çıktı sizce artar mı
G gnskcgln Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 21 4 Ekim 2024 #1 Merhaba kızlar ben reglime 3 gün kala kan tahlili verdim sonuç 4.3 çıktı sizce artar mı
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,820 4 Ekim 2024 #2 Artar cnm iki gün sonra kan ver
G gnskcgln Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2024 Mesajlar 21 4 Ekim 2024 #3 Elif kpln' Alıntı: Artar cnm iki gün sonra kan ver Genişletmek için tıkla ... Kimyasal olabilir dediler acaba öyle midir endişelendim gebelik var mı veya kimyasal mı diye merak ediyorum
Elif kpln' Alıntı: Artar cnm iki gün sonra kan ver Genişletmek için tıkla ... Kimyasal olabilir dediler acaba öyle midir endişelendim gebelik var mı veya kimyasal mı diye merak ediyorum
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,820 4 Ekim 2024 #4 gnskcgln' Alıntı: Kimyasal olabilir dediler acaba öyle midir endişelendim gebelik var mı veya kimyasal mı diye merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Ay bu doktorlar da hemen kimyasal diyor benim 3.hamileligimde 45 çıkmıştı değerim iki gün sonra artar dedi doktor
gnskcgln' Alıntı: Kimyasal olabilir dediler acaba öyle midir endişelendim gebelik var mı veya kimyasal mı diye merak ediyorum Genişletmek için tıkla ... Ay bu doktorlar da hemen kimyasal diyor benim 3.hamileligimde 45 çıkmıştı değerim iki gün sonra artar dedi doktor
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,006 6 Ekim 2024 #5 gnskcgln' Alıntı: Merhaba kızlar ben reglime 3 gün kala kan tahlili verdim sonuç 4.3 çıktı sizce artar mı Genişletmek için tıkla ... Artabilir artmayabilirde sonuç nedir
gnskcgln' Alıntı: Merhaba kızlar ben reglime 3 gün kala kan tahlili verdim sonuç 4.3 çıktı sizce artar mı Genişletmek için tıkla ... Artabilir artmayabilirde sonuç nedir