Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Beyazlar için sıvı deterjan kullanmıyorum beyazlara özel toz detarjanla suyunu alıp biraz köpürtünce makineyi durdurup yarım saat kadar sonra açıyorum yıkamayı normal atlet falan olunca sırf beyazsa deterjan bölmesine az bi çamaşır suyu damlatıyorum yazı vs yoksa normal kıyafetleri 30 derecede iç çamaşırlarını 90 derece de yıkıyorum
60 derecede çift durulama, kışla leke çıkarıcı kullanıyorum ama ben leke çıkarıcı hemen koymuyorum ilk önce makina içindeki suyun ısınmasını bekliyorum daha sonra deterjan gözünden koyup arkasindan kaynar su sokuyirum biraz makina gözü de deterjan dan arınmış olsun diye. Baştan leke çıkarıcı koyunca lekeler çıkmıyor.
60 derecede çift durulama, kışla leke çıkarıcı kullanıyorum ama ben leke çıkarıcı hemen koymuyorum ilk önce makina içindeki suyun ısınmasını bekliyorum daha sonra deterjan gözünden koyup arkasindan kaynar su sokuyirum biraz makina gözü de deterjan dan arınmış olsun diye. Baştan leke çıkarıcı koyunca lekeler çıkmıyor.