Bi bakarmisiniz😣

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Heyatim tarafından oluşturulan Bi bakarmisiniz😣 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,154 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bi bakarmisiniz😣
Konbuyu başlatan Heyatim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyatim

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar nasilsiniz?
24 haftalik hamileyim sol göğüsümden cok sivi gelmeye bawladi sagda cok az geliyor amma solda ona bakinca cok geliyor ne yapa bilirim acaba?
Bide ben oturdum kalkamiyorum kalkdim yere dogru eyile bilmirem ayak uste bile kala bilmiyorum ozur dilerim popumun kemiyi sanki kirilacaq gibi bayaa agriyor ne yapa bilirim lufen yardim edermisiniz
Komik ağrısı bende de 24 TE başladı doktorum magnezyumu günde ikidefa ya çıkardı vücut doğuma hazırlanıyor kemikler acilma yapiyo ileriki haftalarda daha çok olacak dedi ama tabiki sen kendi doktoruma da sor

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Bi dene yada dedigimi internette arastir karnin daha buyudukce konteol etmen zorlasicak yada bakabilcrk birine baktir . Annen vs biliyodur illaki boyle bisey oldugunu canim . Agri yapar yatirmaz kaldirmaz kotu bi agrisi var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu bahsettigin sorunlar kuyruk sokumu kaymasindan kaynakli oluyor canim o yuzden soyledim . Kahkaha atsan agri vurur gevelikte yasamadim ama popo ustu dustum oyle kaydi benimkide yuz ustu yattim is camasirimin ustunden boyle seyleri bilen abla duzeltti benide
Tamam canim ben ilk hamileliyim oldugu ucun cok tecrubesizim Anneme soylerim

Komik ağrısı bende de 24 TE başladı doktorum magnezyumu günde ikidefa ya çıkardı vücut doğuma hazırlanıyor kemikler acilma yapiyo ileriki haftalarda daha çok olacak dedi ama tabiki sen kendi doktoruma da sor
Ah bu bebiwler bi dogsalar da sag salim tewekur ederim

Çilem ak

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar nasilsiniz?
24 haftalik hamileyim sol göğüsümden cok sivi gelmeye bawladi sagda cok az geliyor amma solda ona bakinca cok geliyor ne yapa bilirim acaba?
Bide ben oturdum kalkamiyorum kalkdim yere dogru eyile bilmirem ayak uste bile kala bilmiyorum ozur dilerim popumun kemiyi sanki kirilacaq gibi bayaa agriyor ne yapa bilirim lufen yardim edermisiniz
Göğsünden sıvı gelmesi normal sıkma göğsünü canim Bobo kemiğin değil bük ihtimal bel ağrın oluyor dağınık bir ağrı olduğu için öyle hissediyor olabilirsin bel kemiklerimiz gebeligimiz ilerledikçe içe doğru egrilir yinede Dr na bı danış canim

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Tamam canim ben ilk hamileliyim oldugu ucun cok tecrubesizim Anneme soylerim

O günde gelir inşallah zamanli sağlıklı gelsinler

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Göğsünden sıvı gelmesi normal sıkma göğsünü canim Bobo kemiğin değil bük ihtimal bel ağrın oluyor dağınık bir ağrı olduğu için öyle hissediyor olabilirsin bel kemiklerimiz gebeligimiz ilerledikçe içe doğru egrilir yinede Dr na bı danış canim
Tamam canim cok tewekur ederim allah razi olsun

O günde gelir inşallah zamanli sağlıklı gelsinler
Aminn canim aminn

Tüm sayfalar yüklendi.