Bi tuvalet eğitimi postu da benden 😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebeğim Büyürken kategorisinde Doğa'm 💜 tarafından oluşturulan Bi tuvalet eğitimi postu da benden 😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 559 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebeğim Büyürken
Konu Başlığı Bi tuvalet eğitimi postu da benden 😅
Konbuyu başlatan Doğa'm 💜
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Selam anneler nasılsınız minikler nasıllar 😍 Doğa 22 aylık olmaz üzere yaklaşık 1 aydır kakasının farkında geldiği zaman popom kaka yapıyor diyip ağlıyor gel gidelim yap diyorum çoğunlukla kaçıyor bezine yapıp geliyor bazen de gelip elimi tutuyor lavaboya götürüyorum ama altını bile açtırmadan kaçıyor bezini değiştirmek günden güne zorlaşıyor canıma okuyor altını değiştirene kadar 😵‍💫 altını açık bıraktım yazın birkaç gün öyle gezdi hava sıcakken şansımı deneyim dediysem de alıştıramadım e şimdi de hava soğudu ıslak gezer ben fark etmezsem özellikle gece üşür bahara kadar idare edelim diyorum ama o zamana kadar kendi vazgeçer mi beze yapmak kolayına gider mi diyorum bu durumda nasıl öğretebilirim veya erteleyim mi ne dersiniz

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Selam anneler nasılsınız minikler nasıllar 😍 Doğa 22 aylık olmaz üzere yaklaşık 1 aydır kakasının farkında geldiği zaman popom kaka yapıyor diyip ağlıyor gel gidelim yap diyorum çoğunlukla kaçıyor bezine yapıp geliyor bazen de gelip elimi tutuyor lavaboya götürüyorum ama altını bile açtırmadan kaçıyor bezini değiştirmek günden güne zorlaşıyor canıma okuyor altını değiştirene kadar 😵‍💫 altını açık bıraktım yazın birkaç gün öyle gezdi hava sıcakken şansımı deneyim dediysem de alıştıramadım e şimdi de hava soğudu ıslak gezer ben fark etmezsem özellikle gece üşür bahara kadar idare edelim diyorum ama o zamana kadar kendi vazgeçer mi beze yapmak kolayına gider mi diyorum bu durumda nasıl öğretebilirim veya erteleyim mi ne dersiniz
Bizde Nisan'da basliyalim diyoruz kızım 28 aylık kışın zor biraz tuvalet eğitimi

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
İyi ya hazır olmaları da büyük aşama kış nasıl geçecek bakalım bizimki bezinde kaka oldu mu rahatsız oluyor ama değiştirmemek için kaçıyor savaşıyoruz
Benim kızda aynı rahatsız oluyor ki zaten ogretmem lazım Haziran'da üç yaşına girecek kirese yazdırdım kirese gidecek evde sıkılıliyor anlamadim bu çocukların sıkılmasıni TV tablet oyuncak var parka hergun gidiyoruz oturup oyun oynuyoruz etkinlik yapıyoruz yinede sıkılıyorlar o yuzden en iyiysi kires sabah 8 de verim 3 buçukta alırım bende evin işini yemek felan rahat yaparim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim kızda aynı rahatsız oluyor ki zaten ogretmem lazım Haziran'da üç yaşına girecek kirese yazdırdım kirese gidecek evde sıkılıliyor anlamadim bu çocukların sıkılmasıni TV tablet oyuncak var parka hergun gidiyoruz oturup oyun oynuyoruz etkinlik yapıyoruz yinede sıkılıyorlar o yuzden en iyiysi kires sabah 8 de verim 3 buçukta alırım bende evin işini yemek felan rahat yaparim
Ay ben asla güvenemiyorum ya kreşe filan 🥺. Öyle bir pis dünyada yaşıyoruz ki . Geçen arkadaşım başlamıştı kreşte öğretmenliğe hem özel gereksinimli çocuklara bakıyorlarmış hem de normal bebeklere . Yani Ayşe resmen çocukları itip kakıyorlar bağırıp cimcik atıyoelar bunları benim de yapmamı istediler dedim kız 4. Gün çocuklara yapılan muameleye dayanamayıp işten istifasını verdi. Keşke şikayet etseydin dedim 🤦🏻‍♀️

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Ay ben asla güvenemiyorum ya kreşe filan 🥺. Öyle bir pis dünyada yaşıyoruz ki . Geçen arkadaşım başlamıştı kreşte öğretmenliğe hem özel gereksinimli çocuklara bakıyorlarmış hem de normal bebeklere . Yani Ayşe resmen çocukları itip kakıyorlar bağırıp cimcik atıyoelar bunları benim de yapmamı istediler dedim kız 4. Gün çocuklara yapılan muameleye dayanamayıp işten istifasını verdi. Keşke şikayet etseydin dedim 🤦🏻‍♀️
Yurt dışında çok dikkat ediyolar insan hakları çocuk hayvan haklarına bunlar çok önemli burda bir sıkıntı çıkmaz herkes iki yaşında gönderiyor Türkiye'de bilmiyom neden dikkat etmiyolar

nazlıderya

Kayıtlı Üye
rank
Selam anneler nasılsınız minikler nasıllar 😍 Doğa 22 aylık olmaz üzere yaklaşık 1 aydır kakasının farkında geldiği zaman popom kaka yapıyor diyip ağlıyor gel gidelim yap diyorum çoğunlukla kaçıyor bezine yapıp geliyor bazen de gelip elimi tutuyor lavaboya götürüyorum ama altını bile açtırmadan kaçıyor bezini değiştirmek günden güne zorlaşıyor canıma okuyor altını değiştirene kadar 😵‍💫 altını açık bıraktım yazın birkaç gün öyle gezdi hava sıcakken şansımı deneyim dediysem de alıştıramadım e şimdi de hava soğudu ıslak gezer ben fark etmezsem özellikle gece üşür bahara kadar idare edelim diyorum ama o zamana kadar kendi vazgeçer mi beze yapmak kolayına gider mi diyorum bu durumda nasıl öğretebilirim veya erteleyim mi ne ihazırsa tuvaletini yapmadan önce

Öncelikle çocuğunuzun hazır olması gerekiyor, tuvaletini yapmadan önce işaret veriyor mu onu takip etmek gerek genelde kaka yaparken kapı ya da koltuk arkasına saklanırlar biraz da oyuncu olun sticker verebilirsiniz ne yazık ki çocuklar tuvalete kaka yapmaktan korkuyorlar çişle başlayın kakaya geçmek biraz zaman alabilir başladıktan sonra ciddi bir şey yoksa bezi tekrar bağlamayın gece bile merak etmeyin en fazla 1 saat siz farkında olmadan ıslak beziyle uyur rahatsız olursa üşürse uyandırır sizi 😅 önceliğiniz çocuğun hazır olması, o hazırsa siz de hazırsanız başlayın gitsin boşuna yazı beklemeyin.

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Hep içerdeler enerjilerini atamıyorlar kreş mantıklı olmuş ya ben de oyun evine götürmek istiyorum hiç arkadaşı yok binada 2 kız bebek var hapisli gibi yavrular park yetmiyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öncelikle çocuğunuzun hazır olması gerekiyor, tuvaletini yapmadan önce işaret veriyor mu onu takip etmek gerek genelde kaka yaparken kapı ya da koltuk arkasına saklanırlar biraz da oyuncu olun sticker verebilirsiniz ne yazık ki çocuklar tuvalete kaka yapmaktan korkuyorlar çişle başlayın kakaya geçmek biraz zaman alabilir başladıktan sonra ciddi bir şey yoksa bezi tekrar bağlamayın gece bile merak etmeyin en fazla 1 saat siz farkında olmadan ıslak beziyle uyur rahatsız olursa üşürse uyandırır sizi 😅 önceliğiniz çocuğun hazır olması, o hazırsa siz de hazırsanız başlayın gitsin boşuna yazı beklemeyin.
Valla bol bol işaret var da altını bile değiştirtmiyor tuvalwte gitmeyi teklif ediyorum kaçıyor zorla götürmeye çalışıyorum saçlarımı yoluyor 😃 babası evdeyse şanslıyım bir şekilde kandırıp değiştiriyoruz beraber aslında altı açık kalsa daha rahat olabilir ben bi deniyim inşaAllah alıştırabilirim gittikçe zorlaşıyor bu iş bez kavgasından gına geldi

Tüm sayfalar yüklendi.