Sorum var Biberon

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serhildaninannesi21 tarafından oluşturulan Biberon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,744 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biberon
Konbuyu başlatan Serhildaninannesi21
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fmerve

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İyiyim ayşenurum çok şükür sen nasılsın kayram dişleri çıktı mı nasıl ilerliyor diş dönemi bizim biraz ağrılı geçiyor atlatsaydık ikimizde rahatlayacağız
Ay bende Şükür iyiyim kuzum valls ilk diş çok kolay çıktı ama 2. Diş canımızı çıkardı o mu çıkarttı beb mi belli değil huzursuzluk,ağlama krizleri,her şeyi ısırma şükür 4 gün önce 2. De komple çıktı. İnşallah hemen çıkarır minik adam çok zormuş ya valla

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Ay bende Şükür iyiyim kuzum valls ilk diş çok kolay çıktı ama 2. Diş canımızı çıkardı o mu çıkarttı beb mi belli değil huzursuzluk,ağlama krizleri,her şeyi ısırma şükür 4 gün önce 2. De komple çıktı. İnşallah hemen çıkarır minik adam çok zormuş ya valla
Bizimde iki tane çıktı canım diğerleri yolda bekliyoruz bakalım

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hülyam Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyenlere versin hayırlısıyla dahada düşünmüyoruz canım 🌹 senin mutlu haberini aldım hayırlı olsun çok sevindimm 🌺🌺
Allah'ım razı olsun sedam senden özledim kız seni nerelerdesin hiç girmiyorsun eskiyi özledim🥰🥰 sohbetlerimizi sedam cocuklar nasillar🤲🤲🤲❤️

Tüm sayfalar yüklendi.