Bilemedim

• Konbuyu başlatan Bir anne adayi
  • Toplam 6 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bir anne adayi tarafından oluşturulan Bilemedim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 434 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilemedim
Konbuyu başlatan Bir anne adayi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir anne adayi
B

Bir anne adayi

Guest
Kizlar, akraba ziyaretleri icin ne dusunuyorsunuz? Misafir gelecekmis hafta sonu, baska bir kasabadan, gelecekler hep kalabalik riskli yerlerde calisan insanlar, ben tedirgin oldum cok kovid bakimindan, esimede kirilmasin diye birsey diyemiyorum, gelene gelme diyemem ki dedi, ne yapsam, nasil yapsam kizlar?

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar, akraba ziyaretleri icin ne dusunuyorsunuz? Misafir gelecekmis hafta sonu, baska bir kasabadan, gelecekler hep kalabalik riskli yerlerde calisan insanlar, ben tedirgin oldum cok kovid bakimindan, esimede kirilmasin diye birsey diyemiyorum, gelene gelme diyemem ki dedi, ne yapsam, nasil yapsam kizlar?
Bu koronada gezmesiz kalmışlar hiç sevmem hamile misin kuzum

B

Bir anne adayi

Guest
Evet cnm hamileyim, kimseye karsiligim yok, ama gezme vakti degil simdi, herkesin dusunmesi lazin

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canım eşine açıkça söyle bence çekinecek birşey değil anlayışla karşılar bence oda

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Allah insanlara akıl fikir anlayış versin gerçekten kendi zevkleri için hem seni hem bebegi riske atıyorlar bazen diyorum keşke kapanma gelse de rahat etsek

B

Bir anne adayi

Guest
Evet keske tamamen kapansa heryer, desemde bos, eve de gelmeseler esim onlarla gorusur, maske takip uzak duracagim artik napayim, zaten esim gidince gorusmeye varsa birsey ondan banada bulasir, Allah korusun iste baska diyecegim yok bu durumda

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar