Bilenler cevaplayabilirmi.. iki test sonucu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yeter Sevda tarafından oluşturulan Bilenler cevaplayabilirmi.. iki test sonucu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,661 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilenler cevaplayabilirmi.. iki test sonucu
Konbuyu başlatan Yeter Sevda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bahoo

Yeter Sevda

Kayıtlı Üye
rank
Şeker yüklemesi bende yaptırmamıştım canım
Bende daha önceki hamileliklerimde yaptırmadım ama bu sefer yapacam herhalde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim 3 lü testim yüksek çıktı dawn sendromlu olabileceğini söyledi ama ALLAHA şükür bebeğim sapasağlam doğdu şuan 6 aylık oldu inşallah seninde öyle olur ben 3 hamileliğimdede şeker yüklemesi yaptırdım babamda şeker olduğu için 3.de şeker çıktı diyet yaptım
Benimde ikili riskli çıktı ama detaylıda doktor ense kalınlığı 2.7 demişti daha önceki hamileliklerimde yaptırmadım şeker yüklemesini bunda yaptıracam inşallah bizdede hiç bir sorun çıkmaz sağ salim zamanında kucağımıza alırız

Balığın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bilenler cevaplayabilirmi 24+6 haftalık hamileyim doktor bebeğin ikili testinin yüksek çıktığını söylemişti bugün kendi doktorum yoktu başka doktora gittim oda aynı şeyleri söyledi down sendromlu olabilir dedi bende biliyorum kabul ettim ne olursa rabbimdendir sonuçta sizlerede böyle deyipde doğduktan sonra herhangi bir sorun çıktımı birde yarın gel şeker yüklemesi yapacağız dedi sizce yapmalımıyım şeker testini ve enfeksiyonda var ilaç kullandım geçmedi tekrar ilaç yazdı enfeksiyon için birde bebeğin kilosu 800 gram dedi sizce azmı..
Perinatoloji bölümü riskli gebelik MHRS randevu al detaylı baksınlar devlet Hastanesi'nde ücretsiz dışarıda 800lira detaylı ultrason bakıyor 20dk hiç canını sıkma bana da dedi olabilir DNA doktoru numarası verdi 6000lira istedi ve doktor dediki 100/100sonuc vermez bu test yinede istermisin istemem dedim çünkü detaylı ultrason da herşey yolundaydı şuanda 26+3haftalik hamileyim Rabbim ne verirse şükürler olsun ❤️🌼

Bahoo

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 29 haftalik hamileyim banada doktorum bebek carpik ayak dedi bole diyipde saglikli dogan oldumu aranizda lutfennyardim edin😪

Tüm sayfalar yüklendi.