Sorum var Bilgisi olan var mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde $eyma. .. tarafından oluşturulan Bilgisi olan var mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,607 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilgisi olan var mı
Konbuyu başlatan $eyma. ..
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
o hangi doktormus cnm benim cok enfeksiyon olunca seni yatirmasi gerekiyor hastaneye bende ayni durumdaydım yattim çıktım hatta gecen hafta ciktim 3 gun yattım 3 günde tamamen temizlediler enfeksiyonu cnm o sekilde cocuk Allah göstermesin düşük olma ihtimali cok yüksek sen baska doktora git cnm bol bol da su ic en az günde 3 lt cnn ic ama kesin baska doktora da git baya riskli cunku

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ben 11+1gunluk hamileyim idrar yolu enfeksiyonu varmış ve çok fazlaymış doktor devam ederse bebek enfeksiyonuna çevirebilir dedi ne yapmam lazım daha önce yaşayan var mı
Hemen ilaca başlaman lazım canım geciktirme sonra tekrar kontrole gidersin hamilelikte çok sık oluyormuş boş su içmeyi de ihmal etme çok geçmiş olsun

Sarıcivciv41

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ben 11+1gunluk hamileyim idrar yolu enfeksiyonu varmış ve çok fazlaymış doktor devam ederse bebek enfeksiyonuna çevirebilir dedi ne yapmam lazım daha önce yaşayan var mı
Ürolojiye gideceksn tahlil yapıp ilaç verir ihmal etme git doktora enfeksynun bebeğe bulaşma riski varmş o yzden gitmelisin ilaç kullanmalısın. Bide kendni sıcak tut ayaklarnı falan.

DygBlog

Kayıtlı Üye
rank
Bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı fakat kendi doktorum önce ilaç verdi 3 gün arayla gece içtim sonra tekrar gittim test yaptı bu defa yine enfeksiyon çıktı fitil verdi kullandım tekrar gittim eğer enfeksiyon devam etse yatış yapacaktı . Doktorunun ilaç vermeden seni üroloji ye göndermesi tuaf bir durum olmuş

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum öncelikle geçmiş olsun ben 10. Haftadan beri savaşıyorum o illetle. İlk zamanlar tek kullanımlık toz şeklinde antibiyotikleri verildi ardından tekrarlayınca fitil yazdı doktor 3 günde bir onu kullandım yine geçmedi şuan antibiyotik hap kullanıyorum 🤦🏻‍♀️ bol su içmen gerek ve doktorun ona göre ilaç yazar sana

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar