Sorum var Bilgisi olan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde H3YATMSAN tarafından oluşturulan Bilgisi olan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 816 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilgisi olan
Konbuyu başlatan H3YATMSAN
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Leyla kurt

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Doktora gitdim her bişey normaldı diyor doktor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin inşaallah 🤲🏻

Amin inşaallah 🤲🏻

Gitdim
Sende herşey normal se eşinden tahlil falan bi kaç test istemiş olmaları lazım onlar da temiz normal çıkarsa, büyük ihtimalle ya zamana bırakın zamanla olur derler yada zamana bırakmak istemiyorsanız, sana yumurta çatlatıcı ilaç veririz derler, ben bunları yaşadım çünkü canım. Ben zamana bırakmak istemiyorum, demiştim, yumurta çatlatıcı verdi kullandım 1 ay sonra hamile kaldım cnm. Tabi ilaç öncesi 1 ay arayla 2 3 defa kontrole çağırmıştı ondan sonra ilaç fastı olmuştu. Rabbim sana da versin inşallah kuzum, kimsenin gözünde nefsinde bırakmasın inşallah

H3YATMSAN

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim nasip etsin inşallah canım
Amin inşaallah
Canım sende problem olmaması eşinde olmadığı anlama gelmez. Ayrıca yumurtanın çatlayıp catlamadigini kontrol et. İkiniz gidin tahlil yaptırın eğer herşey iyiyse rahim filmi çektirmeni öneririm çünkü perdeyi böyle görülüyor. Herşey nasip Rabbim isteyen bakabilen herkese nasip etsin
Eşimde bende kontrol etdirdik

Sanırım hamile kalabilmek için Bi önerisi olan var mı diye sormuşsun.
Canım eğer doğru anladıysam, biz ne önerebiliriz ki, doktora gitmen lazım
Gitdim eşimle kontrol olduk

O zamn olur canım bazen hemen olmayabilir
Taktiri ilahi canım

O zamn olur canım bazen hemen olmayabilir
Taktiri ilahi canım
Sende herşey normal se eşinden tahlil falan bi kaç test istemiş olmaları lazım onlar da temiz normal çıkarsa, büyük ihtimalle ya zamana bırakın zamanla olur derler yada zamana bırakmak istemiyorsanız, sana yumurta çatlatıcı ilaç veririz derler, ben bunları yaşadım çünkü canım. Ben zamana bırakmak istemiyorum, demiştim, yumurta çatlatıcı verdi kullandım 1 ay sonra hamile kaldım cnm. Tabi ilaç öncesi 1 ay arayla 2 3 defa kontrole çağırmıştı ondan sonra ilaç fastı olmuştu. Rabbim sana da versin inşallah kuzum, kimsenin gözünde nefsinde bırakmasın inşallah
Eşimdede normal çıkdı tahliler birazda kayınvalideler 2 de 1 soruyor noldu bize iyi haber ne zaman vereceksin diyorlar

Son düzenleme:

Didem ikra

Kayıtlı Üye
rank
Amin inşaallah

Eşimde bende kontrol etdirdik

Gitdim eşimle kontrol olduk

Taktiri ilahi canım

Taktiri ilahi canım

Eşimdede normal çıkdı tahliler birazda kayınvalideler 2 de 1 soruyor noldu bize iyi haber ne zaman vereceksin diyorlar
Canım bence psikolojikmen baskı altında kaldınız. 1 seneye kadar kendiniz deneyin derler ben 10. Ay da gebeydim inan seni çok anlıyorum. Çeneler hiç durmuyor doguncada etrafında kimseyi bulamazsın emin ol. Sen Allah'a bırak

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Ay biz de ilk aylar düşünmedik anneler değil tenakraba eşimin anneannesi faln soyleniyordu olmuyor mu diye insanlara ne iyiliğimizi istiyorlar güya herkesin özel hayatı yani rabbim isteyen herkese nasip etsin

H3YATMSAN

Kayıtlı Üye
rank
Canım bence psikolojikmen baskı altında kaldınız. 1 seneye kadar kendiniz deneyin derler ben 10. Ay da gebeydim inan seni çok anlıyorum. Çeneler hiç durmuyor doguncada etrafında kimseyi bulamazsın emin ol. Sen Allah'a bırak
Çeneler durarmı hiç 😂

Ay biz de ilk aylar düşünmedik anneler değil tenakraba eşimin anneannesi faln soyleniyordu olmuyor mu diye insanlara ne iyiliğimizi istiyorlar güya herkesin özel hayatı yani rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Çocuk olunca derler neden erken oldu olmayinca neden olmuyor sonra ne zaman 2 olacak herşeye maydonoz olmayı çok seviyorlar sanki onlar bakacaklar❗

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Çeneler durarmı hiç 😂

Amin canım
Herkesi boşver sorun yoksa zamanı gelince olur maalesef öyleler canim

Çocuk olunca derler neden erken oldu olmayinca neden olmuyor sonra ne zaman 2 olacak herşeye maydonoz olmayı çok seviyorlar sanki onlar bakacaklar❗
Bana da aynısını yaptılar niye olmuyor sorun mu var dediler herkesten duydum. Olunca da aceleniz neydi dediler

H3YATMSAN

Kayıtlı Üye
rank
Amin canım
İlacın adı ?

Tüm sayfalar yüklendi.