Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım bence psikolojikmen baskı altında kaldınız. 1 seneye kadar kendiniz deneyin derler ben 10. Ay da gebeydim inan seni çok anlıyorum. Çeneler hiç durmuyor doguncada etrafında kimseyi bulamazsın emin ol. Sen Allah'a bırak
Eşinde sorun varmı peki canım sürekli düşünce yapar isen gebeliği engeller zaten düşünce stres üzüntü yapma herşey olucagina varır de hep öyle düşün olur bugün yarın inşallah
Eşinde sorun varmı peki canım sürekli düşünce yapar isen gebeliği engeller zaten düşünce stres üzüntü yapma herşey olucagina varır de hep öyle düşün olur bugün yarın inşallah
Canım hiç bir sorun yoksa doktordan takviye alabilirsiniz yumurta çatlama gününü takip et programlar da var birde canım kimseyi kafana takma inşallah olur
Canım hiç bir sorun yoksa doktordan takviye alabilirsiniz yumurta çatlama gününü takip et programlar da var birde canım kimseyi kafana takma inşallah olur
1 doktor kontrolü
2 stresten uzak kalmak
3 folik asit kullanımı
4 gün aşırı ilişki
5 ilişkiden sonra hemen ayağa kalkma veya hemen duş alma
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 19. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük domates büyüklüğünde.
Bebeğin duyuları koklama, görme, dokunma, tat, ve duyma gelişir. sesinizi duyabilir. Cildinizde değişiklikler başlar. meme ucunda dudaklarda, yanakta
koyulaşmalar başlar ve buna gebelik maskesi denir. doğumdan sonra bu lekeler azalır. güneş kremi kullanmak bu lekeleri azaltır. uterus’un sağa sola hareketinden dolayı round ligament ağrısı hissedilir Bebeğinizin boyu yaklaşık 22 cm ağırlıgı 280 gr
Benimde by hamileliğim 2 yılımı aldı. En sonunda doktorum dediki sen ilişkiden hemen sonra koşa koşa banyoyay gidiyorsun demi. Dedim evet. Dedi gitme yat uzan. Mümkünse sol tarafına. En az 10 dk. Gün aşırı ilişki tavsiye etti ben yinede ovulasyon testiyle takip ettim. Bazı programlar var orda hep 14. Gün gösteriyordu yumurtlama günümü. Mesala benimki 9. Ve 10. Günlerdeymiş. Arkadaşım ilişki sonrasında ayaklarımı kaldırmamı önermişti ama denemedim