Bilmeyenler için

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Serra tarafından oluşturulan Bilmeyenler için başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,366 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilmeyenler için
Konbuyu başlatan Serra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Alıntı..
"Brüt maaşı 5004 lira asgari ücretle çalışan yaklaşık 12 bin 450 lira, 6000 lira alan 14 bin 930 lira, 7500 lira alan 18 bin 668 lira (112 günlük rapor üzerinden) doğum yardımı alacak. Doğum parası alınabilmek için yeni annenin doğum parası alabilmesi için işyerindeki sigortalılık halinin devam etmesi, rapor süresince 112 gün içinde işyerinde çalışmamak şartı bulunuyor."

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Sigortalı hamileler 32. haftada doktorunuzdan rapor isteyin doğum parası için doğum parası 9 binle 12 bin arası para alıyorsunuz doğum raporunuzla
Bende önümüz ay aytılıcam da internette özel hastaneden alınıyor yazıyor rapor böyle birşey varmı özele gidiyorum ama o haftalara ayarlarım randevumu ona göre bilsrm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Alıntı..
"Brüt maaşı 5004 lira asgari ücretle çalışan yaklaşık 12 bin 450 lira, 6000 lira alan 14 bin 930 lira, 7500 lira alan 18 bin 668 lira (112 günlük rapor üzerinden) doğum yardımı alacak. Doğum parası alınabilmek için yeni annenin doğum parası alabilmesi için işyerindeki sigortalılık halinin devam etmesi, rapor süresince 112 gün içinde işyerinde çalışmamak şartı bulunuyor."
Ben 170i aradım sordum toplu almak için patronlar imza atarsa toplu alırsın dedi yani bu konuda bilgin varmı canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Alıntı..
Ben 170i aradım sordum toplu almak için patronlar imza atarsa toplu alırsın dedi yani bu konuda bilgin varmı canım

Tüm sayfalar yüklendi.