Sorum var Bilmiyorm 🙋‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hafureren tarafından oluşturulan Bilmiyorm 🙋‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,423 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bilmiyorm 🙋‍♀️
Konbuyu başlatan Hafureren
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan CerenEla

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar daha önce doğum yapanlar, doğumun sezaeyanmı yoksa normal doğum olduğunu doktor ultrasyona bakarakmı söylüyor yoksa alttan mı muayene ediyor ve bunu kaçıncı haftada belirliyor bana bilgi verebilirmisiniz🌸
Ben şuan 37 +4 um. İlki normal doğum ikinciye hamileyim. Bende daha alttan muayene yapılmadı. Ultrasona göre söylüyor ama ilk doğum ise bu haftalarda alttan çatı muayenesi yapabilir.Normalin Şartlari var . İşte ters olmayacak, poziyonu alacak, şeker tansiyon varsa sürekli takipte olunacak, erken doğum riski varsa sürekli takipli ilerler, iri bebek ise normale uygun mu bunlar hep ultrasonla ilerliyor. Bunlar yoksa bile son aya kadar Açılma ve çatı durumuna göre alttan bakar karar verilir. He bir de şu var son ana kadar normal deyip son anda bebeğin suprizli halleri ile sezeryana da alır. Bu işler birazcık da minnoşlara bağlı. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar