Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuzum ya sana birşey sorucam benim 50 güne yakın kanamam oldu sonra kesildi bu zamana kadar olmuyordun bugün benim şiddetli bir şekilde kanamam var ama yok böyle resmen şu gibi kıp kırmızı Larenin bezini taktım vallha adetmi görüyorum acaba
Kuzum ya sana birşey sorucam benim 50 güne yakın kanamam oldu sonra kesildi bu zamana kadar olmuyordun bugün benim şiddetli bir şekilde kanamam var ama yok böyle resmen şu gibi kıp kırmızı Larenin bezini taktım vallha adetmi görüyorum acaba
Gitmedim kuzum fırsat gelmiyor çocuklardan ama salı gününe Larenin konrtolu var kendimede aldim bakalım acaba adet mi dedim ama aşırı derecede fazla su gibi orkid felan takilma bez taktım bende
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Gitmedim kuzum fırsat gelmiyor çocuklardan ama salı gününe Larenin konrtolu var kendimede aldim bakalım acaba adet mi dedim ama aşırı derecede fazla su gibi orkid felan takilma bez taktım bende
Bide kip kırmızı
Ayyy ne güzel keşke bende olmasaydım ya Anlamadim gitti vallha bi an dedim lan bide hamile okurun bebek düşer sabah eşime test aldırdım aklıma türlü türlü şeyler geldi olmazda iste rabbim nasip ederse önüne gecemeyiz ama şükür temiz ciktim6