Biontech

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ülfer tarafından oluşturulan Biontech başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,764 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Biontech
Konbuyu başlatan Ülfer
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Masalll

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merthaba 37 haftalık hamileyim ama covid aşısı olmadım olanınız var mı korkuyorum
Benim doktorum yaptırmakta sakınca olmadığı söyledi tahlillerime göre falan bende iki doz sinovac oldum çok şükür yan etki yapmadi çevremde gebe olmayıp da biontec olup yan etki yaşayan çok kişi vardı bende sinovac oldum çok şükür yan etki yapmadi bebegim de bende iyiyiz elhamdulillah suan 33+1gunluguz sağlıkla alalım insallah bebislerimizi kucagimiza

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merthaba 37 haftalık hamileyim ama covid aşısı olmadım olanınız var mı korkuyorum
Ben hamile olduğumu bilmiyorum dum aşıyı yaptırdıktan 5 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ikinci aşımı da 9 haftalik iken yaptırdım korkulacak bir şey yok bence herkesin Dediği çıksaydı kıyamet şimdiye kopardı korkulacak hiç bir şey yok allah varken de gale yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yani korkman gereken bir durum yok

Ben hamile olduğumu bilmiyorum dum aşıyı yaptırdıktan 5 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ikinci aşımı da 9 haftalik iken yaptırdım korkulacak bir şey yok bence herkesin Dediği çıksaydı kıyamet şimdiye kopardı korkulacak hiç bir şey yok allah varken de gale yok

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Valla bende kararsızım ya bazı dr ol diyor bazıları olma diyor kendi drm daha bişey demedi sormadım da dikkat etmeye çalışıyorum ama bu aralar hamileler de çok fazla varyantlı varmış

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Benide bu varyantlar çok korkutuyor ölüm sayıları çok fazla bilmiyorum çok aradayım 6. Ayda falan olsam mi acaba diyorum kafam karmakarışık 😣
Olan da çok canım zararını gören yok istersen ol tabi

Ben 35 haftaligim asi oldu biontek bir skintim olmadı çok şükür
Bilmiyorum sağlık ocağındaki ebem öyle demişti bana istersen gel o haftalara kadar yapalım sonrasında istesen de olamazsın doğuma kadar demişti o zamandan bu yana 8 9 haftada prosedür değiştiyse bilemem canım

seçilll

Kayıtlı Üye
rank
Ben 2 gün önce sinovac oldum. Doktorum 5.aydan sonra olabilirsin dediydi riske atmaya gerek yok oğlum okula baslayacak eşim işe gidiyor doğum olasıya bulasmayacagınn bi garantisi yok. İnş. 2. Dozuda olacagım

Tüm sayfalar yüklendi.