Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben yaptirdim 20 haftalikken 1ci dozu 26 da 2 ci dozu yaptirdim cok sukur bi sikinti olmadi yurt disindayim burada dr lar mutlaka yaptirmamizi soyluyor
Benim doktorum yaptırmakta sakınca olmadığı söyledi tahlillerime göre falan bende iki doz sinovac oldum çok şükür yan etki yapmadi çevremde gebe olmayıp da biontec olup yan etki yaşayan çok kişi vardı bende sinovac oldum çok şükür yan etki yapmadi bebegim de bende iyiyiz elhamdulillah suan 33+1gunluguz sağlıkla alalım insallah bebislerimizi kucagimiza
Ben hamile olduğumu bilmiyorum dum aşıyı yaptırdıktan 5 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ikinci aşımı da 9 haftalik iken yaptırdım korkulacak bir şey yok bence herkesin Dediği çıksaydı kıyamet şimdiye kopardı korkulacak hiç bir şey yok allah varken de gale yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yani korkman gereken bir durum yok
Ben hamile olduğumu bilmiyorum dum aşıyı yaptırdıktan 5 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim ikinci aşımı da 9 haftalik iken yaptırdım korkulacak bir şey yok bence herkesin Dediği çıksaydı kıyamet şimdiye kopardı korkulacak hiç bir şey yok allah varken de gale yok
Valla bende kararsızım ya bazı dr ol diyor bazıları olma diyor kendi drm daha bişey demedi sormadım da dikkat etmeye çalışıyorum ama bu aralar hamileler de çok fazla varyantlı varmış
Bilmiyorum sağlık ocağındaki ebem öyle demişti bana istersen gel o haftalara kadar yapalım sonrasında istesen de olamazsın doğuma kadar demişti o zamandan bu yana 8 9 haftada prosedür değiştiyse bilemem canım
Ben 2 gün önce sinovac oldum. Doktorum 5.aydan sonra olabilirsin dediydi riske atmaya gerek yok oğlum okula baslayacak eşim işe gidiyor doğum olasıya bulasmayacagınn bi garantisi yok. İnş. 2. Dozuda olacagım