Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kız vallahi gıcık bir yani olduğu için değil gerçekten aynı kicam ve kynanam karışımı birşey doğurmuşum bunu kabullenmek benim için ne kadar zor anlatamam ama gerçekler bunlar eltim bile diyor Allah kolaylık versin sana bu aynı kaynanamın huyları diyor
İnsanın sevmediği ot misali
Düşün bide ben kendim doğurdum benim vücudumda çıktı yani
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Vallahi hülyam inan bende bilmiyorum o kadar iş var ki evde yapılacak bide malum ramazan misafir ağırlamak da başlar bu haftadan sonra ne ara vakit bulup gideceğim bende düşünüyorum devlet randevuları açmıyor özeller de tıklım tıklım randevu vermiyor birkaç yeri aradım gelecek hafta arayın dediler randevu yoktu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Vallahi hülyam inan bende bilmiyorum o kadar iş var ki evde yapılacak bide malum ramazan misafir ağırlamak da başlar bu haftadan sonra ne ara vakit bulup gideceğim bende düşünüyorum devlet randevuları açmıyor özeller de tıklım tıklım randevu vermiyor birkaç yeri aradım gelecek hafta arayın dediler randevu yoktu