Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Nisanda doğum yapacaklar ne haldesiniz ben dün ev temizliğimi yaptım dip köşe pencere kapı heryeri sildim kaldırdım yoruldum ama değdi tertemiz oldu ev artık çanta hazırlamaya geldi sırasizler de durumlar n
Nisanda doğum yapacaklar ne haldesiniz ben dün ev temizliğimi yaptım dip köşe pencere kapı heryeri sildim kaldırdım yoruldum ama değdi tertemiz oldu ev artık çanta hazırlamaya geldi sırasizler de durumlar nasıl gidiyor Ekli dosyayı görüntüle 482
Ben Yaptm ya ağırlaşmadan kapı pencere petekler perdeler mutfak dolabı iç dış hep tmzldm yatak odamı da tmzldm bazamı söktüm çektim sildim süpürdüm. Kaç haftalık hamilesin cnm bence yapmaya başla erkenden ileri ki haftalarda daha zor oluyor bide ben 2 tane çocuğumla tmzldm çok zorlandım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben Yaptm ya ağırlaşmadan kapı pencere petekler perdeler mutfak dolabı iç dış hep tmzldm yatak odamı da tmzldm bazamı söktüm çektim sildim süpürdüm. Kaç haftalık hamilesin cnm bence yapmaya başla erkenden ileri ki haftalarda daha zor oluyor bide ben 2 tane çocuğumla tmzldm çok zorlandım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aynn cnm bnm nisanda olacak doğum ALLAHIN İZNİYLE birşey kalmadı
Nisanda doğum yapacaklar ne haldesiniz ben dün ev temizliğimi yaptım dip köşe pencere kapı heryeri sildim kaldırdım yoruldum ama değdi tertemiz oldu ev artık çanta hazırlamaya geldi sırasizler de durumlar nasıl gidiyor Ekli dosyayı görüntüle 482
Maşallah canım az kaldı. Benim de Mayıs gibi olacak inşallah doğum erken olmazsa inşallah ama bende yakında kıyafetleri yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum. Sen kaçıncı haftada yıkamıştın
Maşallah canım az kaldı. Benim de Mayıs gibi olacak inşallah doğum erken olmazsa inşallah ama bende yakında kıyafetleri yıkayıp ütülemeyi düşünüyorum. Sen kaçıncı haftada yıkamıştın
Nisanda doğum yapacaklar ne haldesiniz ben dün ev temizliğimi yaptım dip köşe pencere kapı heryeri sildim kaldırdım yoruldum ama değdi tertemiz oldu ev artık çanta hazırlamaya geldi sırasizler de durumlar nasıl gidiyorhn