Sorum var Bişey anlaticam

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Adıgüzel tarafından oluşturulan Bişey anlaticam başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,149 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bişey anlaticam
Konbuyu başlatan Adıgüzel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Tmm kuzum düşünemedim haklsiin bı daha dedin şekil yaparım teşekkür ederim 😍😍♥️♥️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Öle cnm herkesin yeri farklı tabikiside bende daha yapmam yorum canimin istediği postt a yazarım zaten pek giremiyorum kızım dan dolayı kolik bebeğim var biliyosunuz onla ilgileniyom
Rica ederim bende teşekkür ederim canım 😍
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Katılıyorum kuzum çoğu kişi saçma sapan postlar aciyor yorum yapmak isteyenler yazıyor istemeyenler yazmaz zaten birbirimizi hiç kirmayalim kişinin acdigi post kendine saçma gelmiyor Ayşe in dediği gibi tercih meselesi birşey diyemeyiz herkez degerli
Aynen öyle kuzum beni görüyorsundur k kadar post açılıyor bazılarında adım dahi geçmez 😂😂. Ama tercih meselesi

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kuzum bende ilk hamileliğinde oğlum olacağını görmüştüm resmen dogurdugum bebeğin aynısiydi ve oğlum karnıma düştüğü an ögrendigim ilk dakika bu erkek dedim ve erkek oldu 🤗🤭 kızımda da aynı şekilde kız bebeği gördüm küçük ufak tefek minyon ve tıpa tip aynısiydi kızımın hatta diyorum bu çocuk çok küçük nasıl büyüyecek ve 3 aylik olucak kızım oldu aynı rüyamdaki bebek minyon ufak kibar bir bebek😂🤗🤭 hakkında hayirlisi olsun kuzum rabbim gönlünden geçeni nasip etsin insallah ❤🥰🙏🤲

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
Her zamanda ruyalarim tutmuyu ogularimda hep erkek doguryodum ruyada gercekta erkek dogdular bu seferda bi cingana kadin san oglan doguracaksin Kandi ismiyla gelecak dedi bi erkek ismi soyladi 8 hafteligi biseydi 13 haftelikkan ultrasonda kiz dedi 18 de kiz dedi 24 da kiz dedi suan 32 de kiz dedi bakalim dogumda ne cikacak😆bu seferinda cingana kadinniki tutmadi😃

Elifelis

Kayıtlı Üye
rank
Herkese iyi akşamlar öglene doğru eşim rüya görmüş rüyasinda bı kadının çocuğun erkek olcak demiş böyle bişey yaşayan varmı acaba
Hayırlısı olsn ben bu hamilegimde ismi ile verilen bı erkek bebek görüyorum ama doktor kız dedi hala umjdum var doğuma 77 gün kaldı bakalım ne olack 🙈

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar