Hayırlı olsun canım darısı başımızaCok sukur dogurdum kizlar allah butun annelerin sag salim evlatlarini kuca almayi nasip etsin
Gözün aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütsün op.kokla benim yerime minigi darısı bizlereCok sukur dogurdum kizlar allah butun annelerin sag salim evlatlarini kuca almayi nasip etsin
Gözün aydın canm darısı başımızaCok sukur dogurdum kizlar allah butun annelerin sag salim evlatlarini kuca almayi nasip etsin
Maşallah canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah darısı diğer anne adayları başına öp kokla yerimize çok şükür cnmCok sukur dogurdum kizlar allah butun annelerin sag salim evlatlarini kuca almayi nasip etsin
Gözünün aydın canım bende bu gün doğum yaptımCok sukur dogurdum kizlar allah butun annelerin sag salim evlatlarini kuca almayi nasip etsin
Gözün aydın canım Allah hayırlı ömürler nasip etsin nasıl geçti doğumunCok sukur dogurdum kizlar allah butun annelerin sag salim evlatlarini kuca almayi nasip etsin
Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin darısı doğum yapacak olan bizlere inşalhGözünün aydın canım bende bu gün doğum yaptım
Amin cnm insGözün aydın canım Allah hayırlı ömürler nasip etsin nasıl geçti doğumun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin darısı doğum yapacak olan bizlere inşalh
Biraz zordu tabii cok cnm yandi ama sonuc cok guzel sukurAmin cnm ins