Herkese iyi yıllar 🌸🎄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde 廾azalᏝ tarafından oluşturulan Herkese iyi yıllar 🌸🎄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 348 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Herkese iyi yıllar 🌸🎄
Konbuyu başlatan 廾azalᏝ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
Özellikle ben gibi bu seneden bıkmış, başına gelmeyen kalmamış kardeşlerim ablalarım 😅 yeni yıl hepimize, evlatlarımıza ve sevdiklerimize güzel başlangıçlar, huzur, mutluluk, sağlık, bolca para 🤭, şifa birazcık da şans getirsin 🌸 Allah bugünümüzü aratmasın hepimize iyi seneler 🎄😘

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Özellikle ben gibi bu seneden bıkmış, başına gelmeyen kalmamış kardeşlerim ablalarım 😅 yeni yıl hepimize, evlatlarımıza ve sevdiklerimize güzel başlangıçlar, huzur, mutluluk, sağlık, bolca para 🤭, şifa birazcık da şans getirsin 🌸 Allah bugünümüzü aratmasın hepimize iyi seneler 🎄😘
Amin amin. Cidden berbat bir yıldı 🥹🥹

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
İyi seneler mutlu yıllar bu sene benim için durgungun sadece iki ay tatil yaptım aklıma başka degisik bişey gelmiyor

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
rank
İyi seneler mutlu yıllar bu sene benim için durgungun sadece iki ay tatil yaptım aklıma başka degisik bişey gelmiyor
Ay maşAllah keşke benim de öyle olsa 😅hani böyle okyanusta dalgalar arasında gezen gemilerin videosu olur ya tam dersin dalga yuttu tepeye çıkar izlerken bile miden bulanır için sıkılır aha benim tam öyle geçti, ben de monotonluğu özledim 🤭😂😂

Nefes

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Amin canım seninde yeni yılın kutlu olsun allahım en önemlisi sağlık mutluluk huzur ve tabi biraz da para😄getirsin inşallah nice senelere ❤️🙏

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Ay maşAllah keşke benim de öyle olsa 😅hani böyle okyanusta dalgalar arasında gezen gemilerin videosu olur ya tam dersin dalga yuttu tepeye çıkar izlerken bile miden bulanır için sıkılır aha benim tam öyle geçti, ben de monotonluğu özledim 🤭😂😂
InsAllah 2025 istediğin gibi olur canim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar