Senin şafak kaç balımMasalahh
Senin şafak kaç balımMasalahh
Oyy maşaallah cümlemiz sağ salim kucağımıza aliriz inşaallahAramızda tam 1 ay var balimbenim şafak 129
Amin aminnn insalhOyy maşaallah cümlemiz sağ salim kucağımıza aliriz inşaallah
Aynen oyle ablasi oglusumu aldik cok sukur kucamizaKolay doğum yok malesef acı çekmeden olmuyo ama yavrularımızı kucağımıza alınca herşeye değer
Sagol cnm benm ins sizlerde sag salim kurtulursunuzGözün aydın cnm darisi bizlerin basına sağlıkla büyüt bebeğini
Normal oldu canim bu kadar beklemiyordum aslinda ilki sezeryan olmama ragmen 2.ci normal oldu cabuk oldu cok sukurMaşaallah canim normal doğum mu oldu , öp kokla yerimize bebişi darısı bizlere
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydınCok sukur dogurdum kizlar allah butun annelerin sag salim evlatlarini kuca almayi nasip etsin
Gozun aydin canmCok sukur dogurdum kizlar allah butun annelerin sag salim evlatlarini kuca almayi nasip etsin
Inşallah rabbim kolaylık versin saglikla insallah bu sezeryanim zor olduGözün aydın canım Allah hayırlı ömürler nasip etsin nasıl geçti doğumun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Rabbim hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin darısı doğum yapacak olan bizlere inşalh
Aminn insalalhAynen oyle ablasi oglusumu aldik cok sukur kucamiza
Sagol cnm benm ins sizlerde sag salim kurtulursunuz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Normal oldu canim bu kadar beklemiyordum aslinda ilki sezeryan olmama ragmen 2.ci normal oldu cabuk oldu cok sukur