Canım sen naptın hamilemisinMaşallah canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah darısı diğer anne adayları başına öp kokla yerimize çok şükür cnm
Canım sen naptın hamilemisinMaşallah canım Allahım analı babalı büyütsün inşallah darısı diğer anne adayları başına öp kokla yerimize çok şükür cnm
Çok şükür canım kendi sancın ile mi doğdu suni verdiler mi kac saatte kucağına aldin Allahim anali babali büyütsünAynen oyle ablasi oglusumu aldik cok sukur kucamiza
Sagol cnm benm ins sizlerde sag salim kurtulursunuz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Normal oldu canim bu kadar beklemiyordum aslinda ilki sezeryan olmama ragmen 2.ci normal oldu cabuk oldu cok sukur
Hayırlı olsun cnm Allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim bizlerizde kurtarsınCok sukur dogurdum kizlar allah butun annelerin sag salim evlatlarini kuca almayi nasip etsin
Y7kCanım sen naptın hamilemisin
Ay ay benim paşam ne kadar büyümüş böyle maşallah kuzum şükür ikili sayılara düştün sende zaman su gibi aksın inslalah cümlemizinYarın ikili sayılardayiz bizde insaallah 99 kuzum büyüyorlar maşaallah sağlıkla kavuşalımm
İnşaallah teyzesi çok heyecanlı bekleyiş kayram nasıl iyi miAy ay benim paşam ne kadar büyümüş böyle maşallah kuzum şükür ikili sayılara düştün sende zaman su gibi aksın inslalah cümlemizin
Şükür iyi kuzum oda sabaha kadar uyumadı şuan uyuyor minik sincabınİnşaallah teyzesi çok heyecanlı bekleyiş kayram nasıl iyi mi
Maşaallah yorgun düştü deseneŞükür iyi kuzum oda sabaha kadar uyumadı şuan uyuyor minik sincabın
Baya yoruldu teyzesi dün hastaneye git gece gece geri gel şükür iyiyiz ama hem gittiğim de iyi oldu oğlumu gördümMaşaallah yorgun düştü desene