Herkes yarılamış ya haftaları biz daha 18+2,😅😅🥰 Cinsiyet belli mi 😇
Z Zedi2015 Kayıtlı Üye Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 5 17 Eylül 2021 #41 Nur123' Alıntı: Herkes yarılamış ya haftaları biz daha 18+2, Genişletmek için tıkla ... Cinsiyet belli mi
Nur123' Alıntı: Herkes yarılamış ya haftaları biz daha 18+2, Genişletmek için tıkla ... Cinsiyet belli mi
S Selinay Guest 17 Eylül 2021 #42 Aysu çelik' Alıntı: Varmı bizimle aynı haftada olan ? Genişletmek için tıkla ... 27+4
M Medine Kayıtlı Üye Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 9 17 Eylül 2021 #43 Aysu çelik' Alıntı: Varmı bizimle aynı haftada olan ? Genişletmek için tıkla ... Benim 36+6 oldu doğum yaklaşıyor 3.gebeligim iki oğlum var buda kız sabırsızlıkla gelmesi bekliyorum dua bekliyorum
Aysu çelik' Alıntı: Varmı bizimle aynı haftada olan ? Genişletmek için tıkla ... Benim 36+6 oldu doğum yaklaşıyor 3.gebeligim iki oğlum var buda kız sabırsızlıkla gelmesi bekliyorum dua bekliyorum
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 17 Eylül 2021 #44 Aysu çelik' Alıntı: Varmı bizimle aynı haftada olan ? Genişletmek için tıkla ... 38+4 üz bizde canım
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 17 Eylül 2021 #45 Zedi2015' Alıntı: Cinsiyet belli mi Genişletmek için tıkla ... Evet kız canım
A Aysu çelik Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 558 18 Eylül 2021 #46 Merve_berkk' Alıntı: 38+4 üz bizde canım Genişletmek için tıkla ... Kiz sen Doğur da sıra bize gelsin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Eylül 2021 Medine' Alıntı: Benim 36+6 oldu doğum yaklaşıyor 3.gebeligim iki oğlum var buda kız sabırsızlıkla gelmesi bekliyorum dua bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Merve_berkk' Alıntı: 38+4 üz bizde canım Genişletmek için tıkla ... Kiz sen Doğur da sıra bize gelsin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Eylül 2021 Medine' Alıntı: Benim 36+6 oldu doğum yaklaşıyor 3.gebeligim iki oğlum var buda kız sabırsızlıkla gelmesi bekliyorum dua bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Rabbim kolay doğumlar nasip etsin
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 18 Eylül 2021 #47 Aysu çelik' Alıntı: Kiz sen Doğur da sıra bize gelsin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Eylül 2021 Rabbim kolay doğumlar nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Doğuramadım daha canım ya bekliyoruz bakalım haber veririm doğum olunca
Aysu çelik' Alıntı: Kiz sen Doğur da sıra bize gelsin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 18 Eylül 2021 Rabbim kolay doğumlar nasip etsin Genişletmek için tıkla ... Doğuramadım daha canım ya bekliyoruz bakalım haber veririm doğum olunca
A Aysu çelik Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 558 18 Eylül 2021 #48 Cennetlı' Alıntı: 36 olduk son 28 gunımız kaldy Allahımın ıznı ıle sag salım kovusdursun tum anneleri ıı anne adaylarını Genişletmek için tıkla ... Merve_berkk' Alıntı: Doğuramadım daha canım ya bekliyoruz bakalım haber veririm doğum olunca Genişletmek için tıkla ... Ay hadi İnşallah canım benim. Kolay doğumlarimiz olsun inşallah
Cennetlı' Alıntı: 36 olduk son 28 gunımız kaldy Allahımın ıznı ıle sag salım kovusdursun tum anneleri ıı anne adaylarını Genişletmek için tıkla ... Merve_berkk' Alıntı: Doğuramadım daha canım ya bekliyoruz bakalım haber veririm doğum olunca Genişletmek için tıkla ... Ay hadi İnşallah canım benim. Kolay doğumlarimiz olsun inşallah
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 18 Eylül 2021 #49 Aysu çelik' Alıntı: Ay hadi İnşallah canım benim. Kolay doğumlarimiz olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim inşallah
Aysu çelik' Alıntı: Ay hadi İnşallah canım benim. Kolay doğumlarimiz olsun inşallah Genişletmek için tıkla ... Amin canım benim inşallah
K Kevser55 Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 839 18 Eylül 2021 #50 Merve_berkk' Alıntı: Amin canım benim inşallah Genişletmek için tıkla ... Arada yazmayınca diyorum Merve kesin doğurdu diyebir kaç güne sağlıcakla kucağınıza alırsınız İnşallah canım
Merve_berkk' Alıntı: Amin canım benim inşallah Genişletmek için tıkla ... Arada yazmayınca diyorum Merve kesin doğurdu diyebir kaç güne sağlıcakla kucağınıza alırsınız İnşallah canım