Sorum var Böbrek genişlemesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Okyanusgülü tarafından oluşturulan Böbrek genişlemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,441 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Böbrek genişlemesi
Konbuyu başlatan Okyanusgülü
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elif kpln

Elif kpln

Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚‍♀️
Mod
rank
Ben 22 hastalığım şehir hastanesinde hem bobrek genislemesi varmis hem bagirsak parlakligi oldum oldum dirildim lokman hekime gittim ayrintili ultrason 1280 tl ödedim bobrek sınırda ama parlaklık yok dedi güvenmedim zubeydeye gittim o da aynısını söyledi sujur 39 yaşındayım oksapar 4000 kullanıyorum ödüm kopuyor Allah yardımcımız olsun
Bende 18 haftalıkken öğrendim böbrek büyümesini doğana kadar büyüdü böbrekleri 3 yaşına girecek ama geçmedi bizim böbrek hastası oğlum

K

Kiraz

Guest
Slm güzel anne adaylarım bugün haftalık kontrolüm vardı 37+5 haftalık oldum bebeğimde böbrek genişlemesi varmış Dokdorum başka bı dokdor arkadaşına video atıp durumu değerlendirdi normal denildi ama korkdum böyle bi durumla karşılaşan oldumu acaba doğumdan sonra çocuk dokdoruna söylersiniz dedi erkek bebeklerinde iki katı oluyomus nette öyle yazıyordu ama
Merhaba canım benimde oglum icin aynisini soylemislerdi ayrintili ultrasyonda kaç mm olmasi onemli mutlaka doktorun soylemistir ona gore arastirabilirsin soyledigin gibi erkek cocuklarinda cok oluyormus dogumdan sonra duzelende oluyormus ki benim oglumunki oyle oldu biz ultrasyona soktuk bisey cikmadi 2 aylik olunca tekrar goturcez sende icini ferah tut bazen doktorlar cok cok abartabiliyorlar malesef tabi onlarinda gorevi icabi herseyi soylemeleri gerekiyor sen bol bol dua et icini ferah tut caresi olmayan birsey degil sonucta saglikla al kucagina insallah🤗

Elif kpln

Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚‍♀️
Mod
rank
Allah Allah takıp edilmedimi canım bazen doğumdan sonra kaybolabilirmus ama
Takip edildi cnm Ankara sevk edildim orda da birşey yapılmadı hatta kalbi delik kordonunda tek bir şey var denildi tam hatırlamıyorum ama samsun da takip ediliyor 6 aydan 6 aya ilk doğduğunda her ay düzenli olarak gidiyorduk durumu biraz iyi olunca 6 aya çıkardılar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar