Kizlar ogluma bornoz almak istiyorum hangi sitede uygundur kart kullanmadigim için trendyoldan alamiyorum nasil almam gerek büyükmü olmasi gerekiyo sizce
Bence büyük al benimkiler şimdi girmiyor içine benimki Özdilek marka yumuşacık kaç yıldır kullanıyorumKizlar ogluma bornoz almak istiyorum hangi sitede uygundur kart kullanmadigim için trendyoldan alamiyorum nasil almam gerek büyükmü olmasi gerekiyo sizce
yalniz ben bu profildeki cocugu yerimAy
Bence büyük al benimkiler şimdi girmiyor içine benimki Özdilek marka yumuşacık kaç yıldır kullanıyorum
Valla ben hergun yiyorum ama doymuyorumyalniz ben bu profildeki cocugu yerim
cok tatli masallah simdi bir abileride geliyor yoldaValla ben hergun yiyorum ama doymuyorum![]()
Gökçe salıncakta bebeğini sallıyor arkadaki arabada eşimin arabasıyalniz ben bu profildeki cocugu yerim
Ulduzum ya sende mi erkek hissettincok tatli masallah simdi bir abileride geliyor yolda![]()
sanki erkek olacakmis gibi geliyorGökçe salıncakta bebeğini sallıyor arkadaki arabada eşimin arabasıfotoğraf a dahil olmak istemiş
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ulduzum ya sende mi erkek hissettin
oyy cok tatliGökçe salıncakta bebeğini sallıyor arkadaki arabada eşimin arabasıfotoğraf a dahil olmak istemiş
Ben gökperi ile doğum yaptım herkes onu erkek sandı dediler ki bundan sonrası kesin erkek olacak çünkü erkek çocuklara benziyormus çok insan diyor bakalımsanki erkek olacakmis gibi geliyor
oyy cok tatli![]()
insallah canim hayirlisi olsun benumBen gökperi ile doğum yaptım herkes onu erkek sandı dediler ki bundan sonrası kesin erkek olacak çünkü erkek çocuklara benziyormus çok insan diyor bakalım
Sümeyra dua oku kızlara çok güzel helede gözler masallah subhallah Allah esirgesinGökçe salıncakta bebeğini sallıyor arkadaki arabada eşimin arabasıfotoğraf a dahil olmak istemiş