Bos kese

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bebeklerim tarafından oluşturulan Bos kese başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,040 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bos kese
Konbuyu başlatan Bebeklerim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ❤️ Minik prematüre'm👶🏻 ❤️

Bebeklerim

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 6 haftalik hamileyim doktor bugun bos kese olabilecegini söyledi böyle olup sonradan bebek goren varmi lutfen cevap verin beynimden vurulmusa döndum bir anda duyunca

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 6 haftalik hamileyim doktor bugun bos kese olabilecegini söyledi böyle olup sonradan bebek goren varmi lutfen cevap verin beynimden vurulmusa döndum bir anda duyunca
Ben 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

10 gün süründüm hastane kapısında 7. Haftanın sonunda bebek göründü sedyede usg sırasında eveet bebeğimiz burda diyince kadın öyle bi rahatladım ki tansiyonum düştü bayılıyordum😂 aynı mutluluğu nasip etsin rabbim 🤲🏻

Bebeklerim

Kayıtlı Üye
rank
Ben 😂

10 gün süründüm hastane kapısında 7. Haftanın sonunda bebek göründü sedyede usg sırasında eveet bebeğimiz burda diyince kadın öyle bi rahatladım ki tansiyonum düştü bayılıyordum😂 aynı mutluluğu nasip etsin rabbim 🤲🏻
peki vajinal ultrasonla baktilar mi bugün bakti da bana çok korktum

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Canımm hiç korkma 1 hafta 10 gün sonra kalp atışını duyarsınız herkesde öyle oluyor bende 6 haftalıkken gittim boş keseyi gördü 7. Hafta gittim bebeğin kalp atışını dinledik🥰hiç telaşlanma 😇

Bazı doktorlar bakıyor canım bana da bakmıştı korkma
peki vajinal ultrasonla baktilar mi bugün bakti da bana çok korktum

Bebeklerim

Kayıtlı Üye
rank
Canımm hiç korkma 1 hafta 10 gün sonra kalp atışını duyarsınız herkesde öyle oluyor bende 6 haftalıkken gittim boş keseyi gördü 7. Hafta gittim bebeğin kalp atışını dinledik🥰hiç telaşlanma 😇

Bazı doktorlar bakıyor canım bana da bakmıştı korkma
Insallah bu ikinci gebeliğim ilkinde sorunlar yaşadım şimdi de bunu cok erken ögrendim ınsallah korktugumuza ugratmaz rabbim nolur dua edin

Bebeklerim

Kayıtlı Üye
rank
Geç döllenme oluyor kese oluşuyor ama bebek keseye geç düşüyor benimde öyle olmuştu 8 9 haftaya kadar görünür inşaAllah hiç canınızı sıkmayın
Normal gebelik belirtileri var miydi peki bulanti falan bana kese kenarinda kanama var ama önemli degil cok az dedi kanaman olabilir dedi bide devlete gidip özele gitmistim demekki her zaman özelde tercih edilmemeliymis

AmineErva'm

Kayıtlı Üye
rank
6.haftaya kadar boştu 10 gün sonra gittiğimde bebeği ve kalp atışını dinledik zaten önce kese oluşur sonra bebek takılmayın siz umudunuzu da yitirmeyin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar