Sorum var Vajinal doğum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Tubiss00 tarafından oluşturulan Vajinal doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 401 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Vajinal doğum
Konbuyu başlatan Tubiss00
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Susamcık

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba 35+3 günlük hamlieyim zaman daraldıkça korkmaya başladım . 38. Haftada çayı muayenesi olacağımı söyledi doktor . Normal doğum sancısı genelde kaç saat sürüyor süreç nasıl oluyor kitap felan okuyorum videolar dinliyorum ama yaşayanlardan tavsiyeler almak istiyorum zamanı olan biraz anlatabilir mi acaba?

sibelefem

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba 35+3 günlük hamlieyim zaman daraldıkça korkmaya başladım . 38. Haftada çayı muayenesi olacağımı söyledi doktor . Normal doğum sancısı genelde kaç saat sürüyor süreç nasıl oluyor kitap felan okuyorum videolar dinliyorum ama yaşayanlardan tavsiyeler almak istiyorum zamanı olan biraz anlatabilir mi acaba?
İlk doğumun rahattı ıkıncı zordu benim hatam dı erken ıkınmak ıyı degıldı doktoru dınlemek daha ıyı birde ben sancılarımı evde cekmedım suyum patladıgı gıbı hastaneye koştum

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
İlk doğumun rahattı ıkıncı zordu benim hatam dı erken ıkınmak ıyı degıldı doktoru dınlemek daha ıyı birde ben sancılarımı evde cekmedım suyum patladıgı gıbı hastaneye koştum
Bende direk hastaneye gitmek istemiyorum ama zaten devlette doğum yapıcam bırakıyorlar bir odaya tek başına acı çekiyorsun ama eşim çok tedirgin korkuyor hemen doktora gideriz diyor bir de akrabaları bazıları erken doğuruyor herkes aynı olmuyor felan deyince o asla evde duralım demez

Susamcık

Kayıtlı Üye
rank
Genelde ilk doğumda 6-7 saatten aşşağı ağrı çekmiyorsun açılma payı felan uzun sürüyor zaten ağrının sıklığı önemli beş dk da bir ağrın geliyorsa doğum yakındır demek mesela

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar