Hic arayıp sormuyor bile ben istemeyen adamın yanına niye geri döneyim ki 9 aylık evliydik biz her konuda tartıştık kardeşleri yüzünden instgramini bana göstermedi telefonunun şifresini deyistirmis firindaki kiz ona mesaj atmıştı ben annemin evine geldikten sonra ben kendime i stagram actim esimle benim adim geciyor kız bide ne diyorsun okullar açılınca buralardan gidicem ben diyor bana bende dedim benim kocama ne bunlardan dedim ki bide iş yerinden ayrılmış sevgilisi olan kız evli barklı adama yazmaz dimiTatlım yanlış anlama da bak hamilesin çocuğunuz olacak kaç senelik evlisiniz bilmiyorum ama evliliğin ilk yillarinda sorunlar olur benden ayrı uyumak istiyor diye ayrılmak olur mu kendine biraz daha fazla bakım yap kendini sevdir işten gelince halini hatrini sor hemen gitmek ne demek çocuk oyuncağı mi bu eve gelince konusurdunuz neden olduğunu sen cabalamazsan o cabalamazsa sizin evliliginiz için kim cabalicak sen o çocuğun geleceğini hiç mi düşünmüyorsun yarın bir gün büyüdüğünde anne neden benim babamdan ayrıldın ne oldu da ayrıldın dediğinde benle uyumak istemedi bende ayrıldım mi diceksin yahu herkes okula ailesi gelirken veya babaları parkta oynastirirken o çocuk hiç mi uzulmucek şimdi topla eşyalarını yürü eşinin evine dön
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İşten bi geliyor beni tersliyordu eskiden iyi geceler. gülüm diyen adama 2 ayda deyisti huyu son zamanlarda telefonunu benim yanımda kapatiyordu ayrı yatdi halde gelip öpüyorum onu ona bile istemiyorum dediHormonlardan da dolayı tbi cnm insn her zamankinden dha da çok ilgi sevgi istiyor haklısın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
İşten bi geliyor beni tersliyordu eskiden iyi geceler. gülüm diyen adama 2 ayda deyisti huyu son zamanlarda telefonunu benim yanımda kapatiyordu ayrı yatdi halde gelip öpüyorum onu ona bile istemiyorum dediHormonlardan da dolayı tbi cnm insn her zamankinden dha da çok ilgi sevgi istiyor haklısın