Miniğimin Annesi Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 1,293 12 Mart 2023 #1 Kızlar afedersiniz lavaboya gittiğimde büyük abdeste çok ağrım oluyor ve kanama geliyor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,839 Konum Kırklareli 12 Mart 2023 #2 Miniğimin Annesi' Alıntı: Kızlar afedersiniz lavaboya gittiğimde büyük abdeste çok ağrım oluyor ve kanama geliyor Genişletmek için tıkla ... Bağsur canım sanırım bir doktora git ona göre doktor ilaç vs verir geçmiş olsun Oyla 0 Downvote
Miniğimin Annesi' Alıntı: Kızlar afedersiniz lavaboya gittiğimde büyük abdeste çok ağrım oluyor ve kanama geliyor Genişletmek için tıkla ... Bağsur canım sanırım bir doktora git ona göre doktor ilaç vs verir geçmiş olsun
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 12 Mart 2023 #3 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Bağsur canım sanırım bir doktora git ona göre doktor ilaç vs verir geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. Basur olmuşsun. Kabız ya da ishal olmaman lazım kanama da varmış ilerlemiş demek ki dr görmesinde fayda var Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Bağsur canım sanırım bir doktora git ona göre doktor ilaç vs verir geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Katılıyorum. Basur olmuşsun. Kabız ya da ishal olmaman lazım kanama da varmış ilerlemiş demek ki dr görmesinde fayda var
Miniğimin Annesi Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 1,293 12 Mart 2023 #4 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Bağsur canım sanırım bir doktora git ona göre doktor ilaç vs verir geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Ya yarın yada salı günü gideceğim bakalım canım Oyla 0 Downvote
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Bağsur canım sanırım bir doktora git ona göre doktor ilaç vs verir geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Ya yarın yada salı günü gideceğim bakalım canım
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 12 Mart 2023 #5 Miniğimin Annesi' Alıntı: Kızlar afedersiniz lavaboya gittiğimde büyük abdeste çok ağrım oluyor ve kanama geliyor Genişletmek için tıkla ... basurdan kanama oluyor canim Oyla 0 Downvote
Miniğimin Annesi' Alıntı: Kızlar afedersiniz lavaboya gittiğimde büyük abdeste çok ağrım oluyor ve kanama geliyor Genişletmek için tıkla ... basurdan kanama oluyor canim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 12 Mart 2023 #6 Arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmışlar kuzum bencede bir doktora görünmen iyi olur Oyla 0 Downvote
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 12 Mart 2023 #7 Geçmiş olsun canım kızlar bişey sorcam size küçük oğlanı hep kilolu çorapla yatiriyordum bu sefer çıkardım külotlu çorapsiz yatırım dedim üşümez dimi Oyla 0 Downvote
Geçmiş olsun canım kızlar bişey sorcam size küçük oğlanı hep kilolu çorapla yatiriyordum bu sefer çıkardım külotlu çorapsiz yatırım dedim üşümez dimi
A Atilla's mom 😍 Kayıtlı Üye Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 177 Konum Bakı, Azərbaycan 🖤 12 Mart 2023 #8 Miniğimin Annesi' Alıntı: Kızlar afedersiniz lavaboya gittiğimde büyük abdeste çok ağrım oluyor ve kanama geliyor Genişletmek için tıkla ... Bende her zaman olmuyor, ama kabız olduğum zamanlar aynısı oluyor. Sende çok uzun süre böyleyse basur ola bilir. Oyla 0 Downvote
Miniğimin Annesi' Alıntı: Kızlar afedersiniz lavaboya gittiğimde büyük abdeste çok ağrım oluyor ve kanama geliyor Genişletmek için tıkla ... Bende her zaman olmuyor, ama kabız olduğum zamanlar aynısı oluyor. Sende çok uzun süre böyleyse basur ola bilir.
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 12 Mart 2023 #9 Demetdemet' Alıntı: Geçmiş olsun canım kızlar bişey sorcam size küçük oğlanı hep kilolu çorapla yatiriyordum bu sefer çıkardım külotlu çorapsiz yatırım dedim üşümez dimi Genişletmek için tıkla ... Uyku tulumu giydiriyor musun kuzum Oyla 0 Downvote
Demetdemet' Alıntı: Geçmiş olsun canım kızlar bişey sorcam size küçük oğlanı hep kilolu çorapla yatiriyordum bu sefer çıkardım külotlu çorapsiz yatırım dedim üşümez dimi Genişletmek için tıkla ... Uyku tulumu giydiriyor musun kuzum
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 12 Mart 2023 #10 Gamze Hümeyra' Alıntı: Uyku tulumu giydiriyor musun kuzum Genişletmek için tıkla ... Yok canim. Yorganla yatıyor ama giydirim mi Oyla 0 Downvote
Gamze Hümeyra' Alıntı: Uyku tulumu giydiriyor musun kuzum Genişletmek için tıkla ... Yok canim. Yorganla yatıyor ama giydirim mi