😭😭😭😭bu nasıl eş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Mutsuz kadın tarafından oluşturulan 😭😭😭😭bu nasıl eş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,796 kez görüntülenmiş, 159 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı 😭😭😭😭bu nasıl eş
Konbuyu başlatan Mutsuz kadın
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah aklı başına gelir canım, inşallah o da yuvasının çocuklarının kıymetini bilir. Kendini yıpratmamaya, çocuklarına yansıtmamaya çalış. İnşallah herşey yoluna girer 🤲
İnşallah canım😣🤲çok sağol♥️♥️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Böyle biriyse eğer evinde durmanız bile sıkıntı
😣😔Çok haklısın

Yediremiyorsa olmayan gururuna ondandır terbiyesiz nasıl oluyor hakaret duymak diceksin telefonu kapatacaksin

Katılıyorum valla bende kaldıramam haraketi ben babamdan duymamisim elin adamı kim ki edecek
Bundan sonra böyle olacak 😡😣 zaten konuşmayacam eğer konuşursak da evet evt hayır hayır o kadar benden artık sevgi saygı beklemesin 😣😡

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Gamze in ailesi keşke destek çıksa gamzeye keşke elimizden birşey gelse rabbim ıslah etsin güzeller guzeli eşi var çocukları keşke benimde böyle evladım olsa tek eksiğim bu Ayşem 🥺

Ne yazikki bazı insnalar bunun değerini bilmiyor. @Kayra'nın Annesi 💕
Oda olacak canım inşallah sabır yeri ve vakfı geldiğinde minik prens ve prensesin olacak

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
İnşallah canım😣🤲çok sağol♥️♥️

😣😔Çok haklısın

Bundan sonra böyle olacak 😡😣 zaten konuşmayacam eğer konuşursak da evet evt hayır hayır o kadar benden artık sevgi saygı beklemesin 😣😡
İnşallah anlarda düzelir 🤲🏻

İnşallah Ayşem teşekkür ederim birtanem♥️♥️🥰🥰🥰🥰🦋🤲🧿
Rica ederim kuzum

Son düzenleme:

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Yok malesef acnım eşim ayrı ev kabul etmedi ne yaptıysam ne ettiysem kabul etmedi 😣😣
Çok fena birisi bence 😟 sana değer vermeyen birisine sende değer verme cidden hayata bir defa geliyorsun ve sen onunla açık açık net bir şekilde konuş bu şekilde yaşanır mı ya hayat devam eder mi? Bir daha yaşamayacaksın o gitmiş Kıbrıs'ta çalışıyor tek başına bırakmış seni ohh ne rahat ya var mı öyle bir dünya...

Kızlar çok kötüyüm😭😭eşim çalışıyor Kıbrıs'ta az önce aradı her akşam konuşuyoruz babası koridordaydı dedi babanın sesi geldi telefonu ver konuşacam dedim odaya gitti dedi ver dedim odada şebeke hiç çekmiyor biliyorsun baktım bana saydırdı küfürler olsun gerizekâlı salak eşek bi sürü şey söyledi dedim bana laf atmaya devam edeceksen kapatıyorum dedi kapatıyorsan kapat kapattım yüzüne ve mesaj attım dedim mümkünse eve gelene kadar beni arama baktım cevap verdi dedi istese de aramam zaten bunu dedi sadece bende cevap vermeyip görüldü atıp çıktım whatsaptan😭😭😭sırf babasına vermedim diye bana bunları dedi kızlar 😭😭😭ben ne dedim sanki sadece o odada şebeke çekmiyor sende biliyorsun dedim bana demediğini bırakmadı 😭😭😭bir insan ailesi için karısına bunları söylermi çocuklarının annesine 😭😭😭😭
Rabbim yardımcın olsun canım ne denir İnan bilmiyorum

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Rica ederim kuzum ❤️
😘😘❤️❤️

Çok fena birisi bence 😟 sana değer vermeyen birisine sende değer verme cidden hayata bir defa geliyorsun ve sen onunla açık açık net bir şekilde konuş bu şekilde yaşanır mı ya hayat devam eder mi? Bir daha yaşamayacaksın o gitmiş Kıbrıs'ta çalışıyor tek başına bırakmış seni ohh ne rahat ya var mı öyle bir dünya...
Çok haklısın canım Onun keyfine diyecek yok dert mert bişey çekmiyor olan bana oluyor burda 😣😔

Rabbim yardımcın olsun canım ne denir İnan bilmiyorum
Amiin canım benim çok sağol❤️❤️😔

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ayşe'ye katılıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.