😭😭😭😭bu nasıl eş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Mutsuz kadın tarafından oluşturulan 😭😭😭😭bu nasıl eş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,796 kez görüntülenmiş, 159 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı 😭😭😭😭bu nasıl eş
Konbuyu başlatan Mutsuz kadın
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Boşanmak asla kolay değil, kavgalar sebepsiz de değil hakaret ediyormuş normal birşey mi ki.. Bi insan asla haketmiyor ağır lafı..
@Ulduz.kiz anesi👶❤ kolay değil ben kolay diye birşey demedim zaten canım hakaret söyleyen eş seni savunmayan ailesini savunan ailesine toz kondurmayan insanla neden evli kalayım yazık günah degilmi o kıza o.da bir annenin çocuğu neden hakkediyormu hakaretleri küfürleri küfür eden bana saygısı olmayan insnala evliliği neden yürütsün o zaman bosanmayip bunlarami katlansin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Bana söylediği lafın aynısını söyleyince de vır vır vır kafamı yiyor beyfendi 😡
Yediremiyorsa olmayan gururuna ondandır terbiyesiz nasıl oluyor hakaret duymak diceksin telefonu kapatacaksin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

@Ulduz.kiz anesi👶❤ kolay değil ben kolay diye birşey demedim zaten canım hakaret söyleyen eş seni savunmayan ailesini savunan ailesine toz kondurmayan insanla neden evli kalayım yazık günah degilmi o kıza o.da bir annenin çocuğu neden hakkediyormu hakaretleri küfürleri küfür eden bana saygısı olmayan insnala evliliği neden yürütsün o zaman bosanmayip bunlarami katlansin
Katılıyorum valla bende kaldıramam haraketi ben babamdan duymamisim elin adamı kim ki edecek

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Yediremiyorsa olmayan gururuna ondandır terbiyesiz nasıl oluyor hakaret duymak diceksin telefonu kapatacaksin

Katılıyorum valla bende kaldıramam haraketi ben babamdan duymamisim elin adamı kim ki edecek
Evet Ayşem hayiridr evlenmiyecek bu kızın günahına neden girdi bazılarına anlam veremiyorum boşver takma takilmiyacak gibi küfür eden esden asla hayır gelmez buyuk konuşmuyorum eşim öyle konuscak asla sürdurmem o evliliği biter bu kız neler yaşıyor ya böyle evlilikmi olur allahiskina bazıları.sus boşver çocuklar için katlan .

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Evet Ayşem hayiridr evlenmiyecek bu kızın günahına neden girdi bazılarına anlam veremiyorum boşver takma takilmiyacak gibi küfür eden esden asla hayır gelmez buyuk konuşmuyorum eşim öyle konuscak asla sürdurmem o evliliği biter bu kız neler yaşıyor ya böyle evlilikmi olur allahiskina bazıları.sus boşver çocuklar için katlan .
Yok yok eşime bugünde dedik ayağını denk al diye şükür sıkıntı yok arada komik komik laflar ederiz laf arasında ama ciddi asla . çocuk var diye de huzursuz ve mutlu olmadığım bir evliliği sürdürmek şahsen çocuğa da yazık

Yani öyle bir insandan çocuğuna da faydası olacağını sanmıyorum sadece çocuğun da psikolojisi bozulur . Kendi fikrim

Screenshot_2022-11-02-03-06-28-890_com.instagram.android.jpg
tam olarwk bu işte @Gamze1410 ... Sen çok değer veriyorsun 😢

Son düzenleme:

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Yok yok eşime bugünde dedik ayağını denk al diye şükür sıkıntı yok arada komik komik laflar ederiz laf arasında ama ciddi asla . çocuk var diye de huzursuz ve mutlu olmadığım bir evliliği sürdürmek şahsen çocuğa da yazık

Yani öyle bir insandan çocuğuna da faydası olacağını sanmıyorum sadece çocuğun da psikolojisi bozulur . Kendi fikrim

Ekli dosyayı görüntüle 2771tam olarwk bu işte @Gamze1410 ... Sen çok değer veriyorsun 😢
Çok üzülüyorum gamzeye yazık günah 😢😢😢😢 Ayşem kötü oluyorum

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Olursun tabi karşımızdaki hem hemcinsimis hende yakın arkadadimiz
Gamze in ailesi keşke destek çıksa gamzeye keşke elimizden birşey gelse rabbim ıslah etsin güzeller guzeli eşi var çocukları keşke benimde böyle evladım olsa tek eksiğim bu Ayşem 🥺

Ne yazikki bazı insnalar bunun değerini bilmiyor. @Kayra'nın Annesi 💕

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Canim kiz kendisi isdemiyor bosanmak yani isdese cokdan giderdi bosanandan sonra gelib sizin yuznuzden bosandim dersese hec hos durmaz fikirlernize hormetle yanasyorum amma ben kimseye git bosan demem yani sonradan olacaklara qaranti vermiyorum

Boşanmak asla kolay değil, kavgalar sebepsiz de değil hakaret ediyormuş normal birşey mi ki.. Bi insan asla haketmiyor ağır lafı..
Haketmiyor tabikide amma boşanma kararini kendisi verse.daha iyi olur sonucta onun hayati o katlanacak bosansa bele bilmiyoruz mutlu olacak ya mutsuz olacak yani bize bosan demek kolay isderseniz lincleyin ne dersiniz deyin bu benum şahsi kakararim insan bosanma kararinu kendi vermeli yani ben olsam.bile yenede bosnma kararimi kendim veririm .gameze bizim arkadasmiz tabiki olanlara uzluyorim amma yinede diyorum.bosanma kararini kendi verse daha iyi olur.

Son düzenleme:

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Bana ne zaman değer verdiğini görücem ne zaman😭😭

Aramalarına ve mesajlarına hiçbir şekilde cavp vermiyecem ve özür dilerse bile kabul etmeyecem tabi eğer ararsa 😣😭

😣😣😕😭
İnşallah aklı başına gelir canım, inşallah o da yuvasının çocuklarının kıymetini bilir. Kendini yıpratmamaya, çocuklarına yansıtmamaya çalış. İnşallah herşey yoluna girer 🤲

İremmm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok kötüyüm😭😭eşim çalışıyor Kıbrıs'ta az önce aradı her akşam konuşuyoruz babası koridordaydı dedi babanın sesi geldi telefonu ver konuşacam dedim odaya gitti dedi ver dedim odada şebeke hiç çekmiyor biliyorsun baktım bana saydırdı küfürler olsun gerizekâlı salak eşek bi sürü şey söyledi dedim bana laf atmaya devam edeceksen kapatıyorum dedi kapatıyorsan kapat kapattım yüzüne ve mesaj attım dedim mümkünse eve gelene kadar beni arama baktım cevap verdi dedi istese de aramam zaten bunu dedi sadece bende cevap vermeyip görüldü atıp çıktım whatsaptan😭😭😭sırf babasına vermedim diye bana bunları dedi kızlar 😭😭😭ben ne dedim sanki sadece o odada şebeke çekmiyor sende biliyorsun dedim bana demediğini bırakmadı 😭😭😭bir insan ailesi için karısına bunları söylermi çocuklarının annesine 😭😭😭😭
Böyle biriyse eğer evinde durmanız bile sıkıntı

Tüm sayfalar yüklendi.