Allah yardımcın olsun canım ya ama sende keşke tavrını koysan yani oda bilsin hatasını her seferinde affedip çocuklarım için katlanıyorum dersen o böyle yapmaya devam edicek nasıl olsa sesini çıkarmıyo deyip dahada ileri gidicek yani ben olsam aileme giderdim canım tabi arkanda duruyolarsa git vakit kaybetme sana değer vermiyo belliki seviyorsa gelir peşinden af diler çözüm yolu arar.yinede sen daha iyi bilirsin canım Allah dayanma gücü versin ne diyelim ki çok üzüldüm inanKızlar çok kötüyümeşim çalışıyor Kıbrıs'ta az önce aradı her akşam konuşuyoruz babası koridordaydı dedi babanın sesi geldi telefonu ver konuşacam dedim odaya gitti dedi ver dedim odada şebeke hiç çekmiyor biliyorsun baktım bana saydırdı küfürler olsun gerizekâlı salak eşek bi sürü şey söyledi dedim bana laf atmaya devam edeceksen kapatıyorum dedi kapatıyorsan kapat kapattım yüzüne ve mesaj attım dedim mümkünse eve gelene kadar beni arama baktım cevap verdi dedi istese de aramam zaten bunu dedi sadece bende cevap vermeyip görüldü atıp çıktım whatsaptansırf babasına vermedim diye bana bunları dedi kızlar ben ne dedim sanki sadece o odada şebeke çekmiyor sende biliyorsun dedim bana demediğini bırakmadı bir insan ailesi için karısına bunları söylermi çocuklarının annesine