😭😭😭😭bu nasıl eş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Mutsuz kadın tarafından oluşturulan 😭😭😭😭bu nasıl eş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,816 kez görüntülenmiş, 159 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı 😭😭😭😭bu nasıl eş
Konbuyu başlatan Mutsuz kadın
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Bu dediği laflardan sonra artık ona ilişkide yok sevgide yok saygıda yok Ayşem kalbimi çok kırdı çünkü ortada bir sebep yokken 😡😡♥️
Böyle devam et anlasın hatasını
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ona eş demeye bin şahit lazım. Boşan demem zaten öyle bişey de yapma. İpin ucunu baya ona bırakmışsın kendini geri çek umursama güzel sözler söylese bile hemen ipin ucunu tekrar ona verme. Ne olacaksa olsun de ver lafını bak bakim o zaman ne yapıyor
Aynen öyle

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok kötüyüm😭😭eşim çalışıyor Kıbrıs'ta az önce aradı her akşam konuşuyoruz babası koridordaydı dedi babanın sesi geldi telefonu ver konuşacam dedim odaya gitti dedi ver dedim odada şebeke hiç çekmiyor biliyorsun baktım bana saydırdı küfürler olsun gerizekâlı salak eşek bi sürü şey söyledi dedim bana laf atmaya devam edeceksen kapatıyorum dedi kapatıyorsan kapat kapattım yüzüne ve mesaj attım dedim mümkünse eve gelene kadar beni arama baktım cevap verdi dedi istese de aramam zaten bunu dedi sadece bende cevap vermeyip görüldü atıp çıktım whatsaptan😭😭😭sırf babasına vermedim diye bana bunları dedi kızlar 😭😭😭ben ne dedim sanki sadece o odada şebeke çekmiyor sende biliyorsun dedim bana demediğini bırakmadı 😭😭😭bir insan ailesi için karısına bunları söylermi çocuklarının annesine 😭😭😭😭
Çok üzüldüm canım ya cidden çok kırıcı üzücü şeyler bunlar Allah akıl fikir versin eşine insallah 😟😟 arama sen o arayana dek ne ara ne mesaj yaz. Cidden ben bile sinir oldum 😔😔 üzüldüm

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Böyle devam et anlasın hatasını

Aynen öyle
Bundan sonra böyle Ayşem 👍♥️♥️

Çok üzüldüm canım ya cidden çok kırıcı üzücü şeyler bunlar Allah akıl fikir versin eşine insallah 😟😟 arama sen o arayana dek ne ara ne mesaj yaz. Cidden ben bile sinir oldum 😔😔 üzüldüm
Akıl yok olsa bana onları dmez 😣ailesi için eşini üzüyor eşine küfür ediyor böyle kocayı ne yapıcan

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Çok fazla yüz verdim tepeme çıktı 😕bin kerede arasa açmayacam 😕bakalım ne yapacak😣😣
Açma asla arasa bile açma konuşma cidden süründür illaki arayacak illaki mesaj atacak hiç tepki verme cevap verme en büyük tepki tepkisizliktir. Cidden çok rezil birisi bence şu yaptığının affı nedir bilmiyorum ama bence yok 🤬🤬tekrar tekrar okuyorum yazdıklarını daha çok sinir oluyorum 🤬

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Bundan sonra böyle Ayşem 👍♥️♥️

Akıl yok olsa bana onları dmez 😣ailesi için eşini üzüyor eşine küfür ediyor böyle kocayı ne yapıcan
Valla çok büyük ceza ver ona asla konuşma seni böyle ezmesine üzmesine izin verme. Hatta imkanın varsa çocuklarla gez dolaş keyifli mutlu pozları videoları durumda paylaş görsün ararsa asla açma ciddi diyorum sürünsün. Umrumda değilsin tavrında ol

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Valla çok büyük ceza ver ona asla konuşma seni böyle ezmesine üzmesine izin verme. Hatta imkanın varsa çocuklarla gez dolaş keyifli mutlu pozları videoları durumda paylaş görsün ararsa asla açma ciddi diyorum sürünsün. Umrumda değilsin tavrında ol
Malesef gezip tozamıyorum kaynana ve kayınpederle yaşıyorum bide onlarında kahrı var 😣😣görümceninde var 😣😣

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
İnşallah bana bu lafları attığında bin pişman olur😣😕🤲🤲

Bilemiyorum hülyam😭😣

Aynen öyle canım 😣Bundan sonra bu saatten sonra yüz vermek yok eğer o bana bu lafları söyleyebiliyorsa bendede artık mutsuz bir yüz görür sevgi görmez saygı görmez bakalım o zaman ne yapacak 😣
Yani zaten böyleleri anca insan değişince birşeyler anlamaya başlıyor asla yüz verme arama sorma ailesinede mesafeli ol kim sana nasıl davranıyorsa sende öyle davran asla boyun eğme hiç kimseye Allah önce iyi kullarına dert verir sonra dermanını sabret sabrın sonu selamettir oda hatasını anlar inşallah daima rabbine sığın kimseyi çaresiz bırakmaz içini hep ferah tut asla onun için üzülme emin ol umursamadığın zaman daha çok mutlu oluyorsun karşındakide anlıyor hatasını

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Yani buna ne denir ki bilemedim 🤦🏻‍♀️. Allah'tan başında böyle biri yok diye şükrediyorum cidden dayanamazdım sanırım. Yani sana ailenin yanına git desem çocuklar var diceksin ama çocuklarını da alıp git bence kilometrelerce uzaktan sana bunu diyen eve gelince neler demez şuan onu düşünüyorum. Yani eşin senin ona verdiğin değeri cidden vermiyor ailenin yanına git arama sorma burnu sürtsun kimsenin kahrını çekmek için gelmedin bu dünyaya sadece çocukların için varsın gerisi boş
Kesinlikle katılıyorum 😟

Tüm sayfalar yüklendi.