😭😭😭😭bu nasıl eş

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Mutsuz kadın tarafından oluşturulan 😭😭😭😭bu nasıl eş başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,816 kez görüntülenmiş, 159 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı 😭😭😭😭bu nasıl eş
Konbuyu başlatan Mutsuz kadın
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Allah Allah ya evlendikten ne kadar süre sonra böyle oldu peki hemen ilk aydan mı yoksa belirli bir süre geçtikten sonr ami
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Üzme o güzel canını kurban olsunlar sana
2-3 ay sonra anladım çünkü annesinden izin almadan vede annesinin onayı olmadan hiçbir şey yapmıyordu 😣halada aynı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kocan nerde calsiyor?
Kıbrıs'ta çalışıyor canım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
2-3 ay sonra anladım çünkü annesinden izin almadan vede annesinin onayı olmadan hiçbir şey yapmıyordu 😣halada aynı
Yok artık ya ne o daha 5 6 yaşında sanırım anne izni aldığına göre artık yetişkin. Kendisinin bakması gerektigi ve sorumluluğun da olduğu insanlar var iyi o zaman seninle ilişkiye girerken de annesinden izin alsın

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Yok artık ya ne o daha 5 6 yaşında sanırım anne izni aldığına göre artık yetişkin. Kendisinin bakması gerektigi ve sorumluluğun da olduğu insanlar var iyi o zaman seninle ilişkiye girerken de annesinden izin alsın
İlişkiye gelince izin nedir bilmiyor 😡 çocuk gibi resmen😡 artık eşi ve çocukları var ama umrunda değil

Serra Hüma

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar çok kötüyüm😭😭eşim çalışıyor Kıbrıs'ta az önce aradı her akşam konuşuyoruz babası koridordaydı dedi babanın sesi geldi telefonu ver konuşacam dedim odaya gitti dedi ver dedim odada şebeke hiç çekmiyor biliyorsun baktım bana saydırdı küfürler olsun gerizekâlı salak eşek bi sürü şey söyledi dedim bana laf atmaya devam edeceksen kapatıyorum dedi kapatıyorsan kapat kapattım yüzüne ve mesaj attım dedim mümkünse eve gelene kadar beni arama baktım cevap verdi dedi istese de aramam zaten bunu dedi sadece bende cevap vermeyip görüldü atıp çıktım whatsaptan😭😭😭sırf babasına vermedim diye bana bunları dedi kızlar 😭😭😭ben ne dedim sanki sadece o odada şebeke çekmiyor sende biliyorsun dedim bana demediğini bırakmadı 😭😭😭bir insan ailesi için karısına bunları söylermi çocuklarının annesine 😭😭😭😭
Ay çok acımasız yaa

Tüm sayfalar yüklendi.