Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet içiyorum kız limon dayanmıyor ki eve sade.soda içiyorum keten tohumu yiyorum akşam yemeği yemiyorum sabah kahvaltısı sadece haşlanmış yumurta ye salatalik.yiyorum ama öyle WC den çıkamaz halde değilim o yüzden gitmiyor bu kilolar
Evet içiyorum kız limon dayanmıyor ki eve sade.soda içiyorum keten tohumu yiyorum akşam yemeği yemiyorum sabah kahvaltısı sadece haşlanmış yumurta ye salatalik.yiyorum ama öyle WC den çıkamaz halde değilim o yüzden gitmiyor bu kilolar
Canım baştada belirtmiştim sana yemeden içmeden kendini asla kesme istediğini yiyebilirsin uzak tutma asla kendinden....Valla herseyi yiyiyordum limonlu suyu içtikten sonra direk hop WC ye hani okadar rahattım...bide varya yemin ederim ki zayıflamak için asla hamileyken kullanmam miğdemi rahat etmesi için içiyom Bi baktım karnım dan gürül gürül ses geliyo sanki içerde kepçe operatör vinç fln kazı işlemleri yapıliyo o derece bana iyi geliyor yani
Canım baştada belirtmiştim sana yemeden içmeden kendini asla kesme istediğini yiyebilirsin uzak tutma asla kendinden....Valla herseyi yiyiyordum limonlu suyu içtikten sonra direk hop WC ye hani okadar rahattım...bide varya yemin ederim ki zayıflamak için asla hamileyken kullanmam miğdemi rahat etmesi için içiyom Bi bakım karnım dan gürül gürül ses geliyo sanki içerde kepçe operatör vinç fln kazı işlemleri yapıliyo o derece bana iyi geliyor yani