Buda benim kiraz kızım

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sybm tarafından oluşturulan Buda benim kiraz kızım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 15,208 kez görüntülenmiş, 240 yorum ve 22 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Buda benim kiraz kızım
Konbuyu başlatan Sybm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurrr20
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben akrep minik prensesim akrep bakalım buyunce anlasa bilicez mi 😀 oda bnm gbi olursa bayy halime zaten hep olur yan yanayken kedi köpek gbi derler uzaktayken de onsuz yapamayiz hep böyledir evin tek kiziyim abim var ama bir ablam yada kız kardeşim olsun isterdim şuan böyle diyorum belki bizde öyle olurduk
Bende abim olsun isterdim 😅🤭bizde 3 kız kardeşiz en küçük benim ben pek burçlara inanmiyorum canım eğer öyle olsaydı ya eşim şimdiye beni öldürürdu ya ben onu 😅😅

Senin dediğin gibi iki canbaz bir ipte bakalım nasıl olacak
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

DiYoLArki yay burcu koç burcu çok iyi anlaşır ama eşim yay ben hiç anlaşamiyom Tabiri caizse bizde kedi köpek gibiyiz 🙈
Kız ben napayım 3 cambaz oynuyoz ya bı ipte 😅😅

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bende abim olsun isterdim 😅🤭bizde 3 kız kardeşiz en küçük benim ben pek burçlara inanmiyorum canım eğer öyle olsaydı ya eşim şimdiye beni öldürürdu ya ben onu 😅😅
Bencede hem kız kardeş hem abla hem abi olması lazim valla 😀hepsinden tadicaz ya bu burç olayı aynı şey gbi fala inanma falasizda kalma muhabbeti gbi 😀😀

Neden hangi burcsunuzki yoksa aslanmi 🙈
Bizim evde herkes akrep 🦂 😅😅eşim 4 Kasım .oğlum 12 Kasım.ben 20 Kasım 😅😅😅😂

Bencede hem kız kardeş hem abla hem abi olması lazim valla 😀hepsinden tadicaz ya bu burç olayı aynı şey gbi fala inanma falasizda kalma muhabbeti gbi 😀😀
Aynen canım 😊🥰

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Vallaha öyle anlaşıp tombazlanip gidiyoz 😂😂 tabi oğlan az fena gibi büyüyünce beni elinde oynatmazssa😂
Simdikiler vlla sulu götürür susuz getirir valla daha 3 aylık bnm kız inan Varya sif dediği olsun kucağıma aliyim konusiyim diye nasıl dudak buzuyor yalandan ağlatmaya çalışıyor kendini sonra kucağıma alınca bir gülüyor ki oh dediğim oldu gbi 😀😀

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Akreple boğa da iyi anlaşır diyorlar. Ama bizde eşimle kedi köpek gibiyiz 😀 tek kafa yapamiz gezmek diğer herseyimiz zıt 😀😀
En güzeli gezmek konusu süper benim eşim gezmeyi çok sever bende bayılırım ben eşimle gezmeyi severim esim arkadaşlarıyla sever 😬😬😬onun o hareketine gıcık oluyorum

Aynen canım 😊🥰
Allah kolaylık versin valla işin zor hemde çok zor 🙄

Aynen canım 😊🥰
Allah kolaylık versin valla işin zor hemde çok zor 🙄

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...