Buda benim oglusum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Tanışma kategorisinde Senemt tarafından oluşturulan Buda benim oglusum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,806 kez görüntülenmiş, 35 yorum ve 10 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Tanışma
Konu Başlığı Buda benim oglusum
Konbuyu başlatan Senemt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Çok sevindim tekrardan canım 🫶❤️
Bizde çok sevindik kuzum doktor bundan başka bir bulgu dahi yok o zaman sıkıntı sa yok dedi . Sende uzun değilsin yani öyle çok büyük bir bebek beklememek lazım dedi kızımda ben givi minyon olacak belli 😂😂

Sümeyra🍀

rank
Bizde çok sevindik kuzum doktor bundan başka bir bulgu dahi yok o zaman sıkıntı sa yok dedi . Sende uzun değilsin yani öyle çok büyük bir bebek beklememek lazım dedi kızımda ben givi minyon olacak belli 😂😂
Yaaaaa ne güzel ben çok seviyorum minyon kazıları benim kızım da öyle çok dikkat çekiyor dışarda herkes çok ilgi gösteriyor 😂😂

Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.

Sümeyra🍀

rank

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar