Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Test yaptım ama negatif çıktı cnm gebe değilim 1 hafta sonra spreyi takacam adetliyken mi takiliyor yoksa adetliken son günümü yoksa her hangi bir gün olurmu her ağızdan bişey duyuyom kime Inna acami bilmiyom
Test yaptım ama negatif çıktı cnm gebe değilim 1 hafta sonra spreyi takacam adetliyken mi takiliyor yoksa adetliken son günümü yoksa her hangi bir gün olurmu her ağızdan bişey duyuyom kime Inna acami bilmiyom
İki türlüde takılıyor canım. Sadece reglın 3. Günü kanama daha az ve rahim daha aşağıda olduğu için işlem acısız oluyor. Ama senin şuan yaptığın testi baz almazlar gittiğin gün onlarda gebelik testi yapar . Ben taktırmak için gittiğimde kadına diyorum ki hocam 2 aydır eşim başka şehirde beraberlik olmadı teste gerwk yok müfredat böyle buraaya gebelik yok yazmam için testin önümde olması lazım demişti boşa kan vermişyim hoş sonra beniö alerji durumundan spriali takamadılar ama bu doğumdan sonra ne olursa olsun taktıracağım
canım doktora taktırcaksan 10 ilişkiye girmeden gidiyorsun test yapıyorlar ondan sonra takıyorlar ama her doktor takmıyor. TSM de taktıracaksan adetin 2. veya 3. günü gitmelisin orda da kan testi yapıp ertesi gün takıyorlar ama adetin yoğun olduğu dönem olmicak