Ben kullandım canım benim de sadece kuru bulantım vardı artık hiçbir şey yapamaz hale gelmiştim o yüzden kullandım. Zofer var o da ayni değerde onu da kullandım bulantıyı kesiyor beni çok rahatlatmıştı Dr tavsiye ediyorsa zaten bir sakıncası olmadığı için
İlaç kullanmıyorum canım 9 haftadayım benimde mide bulantı ve kusmam var birşey yiyip içemiyorum iki gün önce hastaneye gidip mide koruyucu iki adet serum takıldım bir kaç gün idare ediyor ama hap içemiyorum
Ben kullandım canım benim de sadece kuru bulantım vardı artık hiçbir şey yapamaz hale gelmiştim o yüzden kullandım. Zofer var o da ayni değerde onu da kullandım bulantıyı kesiyor beni çok rahatlatmıştı Dr tavsiye ediyorsa zaten bir sakıncası olmadığı için
O zaman neden ilaç verdi ki yatirilacak derecedesin dediyse Allah yardımcın olsun insAllah geçer bir an önce zaten 4. Aydan sonra genelde kalmıyor bulantı
O zaman neden ilaç verdi ki yatirilacak derecedesin dediyse Allah yardımcın olsun insAllah geçer bir an önce zaten 4. Aydan sonra genelde kalmıyor bulantı
Bu ikinci bebeğim genelde öyle oluyor bendede 4 ayda kesiliyor. Şuan bayram zamanı olduğu için acil doktoru yatirmaktan yanaydı kadın doğum doktoru istemedi benim kendi doktorumda yurt dışında benim sadece sormak istediğim bazı bulanti ilaçlarınin bebeği düşürdüğü hasar bıraktığını duydum bu ilacı kullanıp başına böyle bisey gelen oldumu diye öğrenmek istedim acikcasi